Sletning af sikkerhedskopierede filer med Norton-programmet

Du kan bruge en af følgende metoder til at slette sikkerhedskopierede filer:

• Slet filerne fra Norton backupdrev

• Slet filerne via Norton-programmet

Slet filerne fra Norton backupdrev

1. Klik på knappen Start og derefter på Denne computer eller Computer.

2. Dobbeltklik på Norton backupdrev.

3. Vælg backupdestinationen, og find det backupsæt, der indeholder den fil, som du sikkerhedskopierede.

4. Vælg filen, og klik på Slet.

Slet filerne via Norton-programmet

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Opgaver.

3. Klik på Administration af backupsæt.

4. Vælg den kildeplacering, hvor du opbevarer sikkerhedskopierede filer på fanen Hvor i vinduet Backupindstillinger.

5. Klik på Gem indstillinger.

6. Klik på Slet filer, der tidligere er lavet backup af... i nederste, venstre hjørne.

7. Vælg det backupsæt, som du vil slette, i vinduet Backupindstillinger, og klik derefter på OK.

8. Klik på mappen med filen, du vil slette, i ruden til venstre.

9. Vælg de filer, som du vil slette, i ruden til højre, og klik derefter på Slet valgte.

10. Klik på Ja i vinduet Bekræft sletning.

11. Klik på Luk.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v59841576_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 01/06/2011