Funktioner i Norton Internet Security

Disse funktioner findes i den aktuelle version af Norton Internet Security. Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version eller ikke kender din produktversion.

Den proaktive beskyttelse i Norton Internet Security med seks patenterede beskyttelseslag fjerner næsten enhver trussel. Du kan derfor gøre, hvad du vil online, velvidende at du er beskyttet.

Nyheder

• Altid opdateret produktversion: Norton sender dig automatisk vigtige produkt- og funktionsopdateringer året rundt. Den nyeste version bliver installeret, uden at du behøver gøre noget.

• Lag til fjernelse af trusler: Angriber og fjerner trusler, der er svære at fjerne, som mindre avancerede produkter tit overser.

• Insight mod svindel: Vurderer webstedets omdømme og fortæller dig, om det er sikkert at indtaste dine personlige oplysninger, så du kan være sikker på, at de ikke bliver stjålet af cyberkriminelle.

Hovedfunktioner

• I emulatoren analyseres ukendte og mistænkelige filer i et isoleret og beskyttet virtuelt miljø med henblik på at finde ud af, hvordan de opfører sig, før de bliver kørt på brugerens enhed.

• Proactive Exploit Protection (PEP) - beskytter Windows-enheder mod såkaldte zero day-angreb, der forsøger at udnytte uopdagede og ikke rettede fejl (eller sårbarheder) i Windows-programmer eller i selve operativsystemet.

• Med cloud-baserede kontrolelementer på Norton-kontoen kan du rette, opdatere, forny og installere Norton Internet Security via internettet med et par hurtige klik. Mulighed for at samle dine andre Norton-beskyttelsesprodukter til andre enheder, f.eks. din Mac®-computer, smartphone eller tablet-pc, på ét sted.

• Beskyttelse med netværksforsvarslag stopper trusler på nettet, før de når din computer.

• Ressourcekrævende opgaver bliver afviklet, når du ikke bruger computeren.

• Norton Insight er baseret på efterretninger og undersøger kun filer, der kan være sårbare, og det giver hurtigere, færre og kortere scanninger.

• Nortons beskyttelsessystem har flere patenterede beskyttelseslag, der registrerer og fjerner trusler hurtigere og mere nøjagtigt end andre teknologier.

• Norton System Insight viser dig, hvordan filer og programmer påvirker computerens ydeevne, og er en hjælp til at få optimal ydelse ud af computeren.

• Den smarte tovejs-firewall forhindrer cyberkriminelle i at hacke sig ind på din pc og stjæle dine personlige oplysninger uden konstant at bede dig om at tage stilling til sikkerhedsspørgsmål.

• Norton Identity Safe yder den hidtil bedste beskyttelse af din onlineidentitet, når du handler, udfører bankforretninger, surfer eller spiller online. Du kan logge på websteder med ét klik og automatisk få udfyldt skemaer, så du udgår, at it-kriminelle stjæler dine oplysninger, mens du indtaster dem.

• Forældrestyring giver dig adgang til Norton Family gennem Norton Internet Security.

• Diskret tilstand (manuelt) suspenderer advarsler og opdateringer for at undgå forstyrrelser i spil og film.

• Norton Oplysninger om downloads 2.0 er en hjælp til at identificere en potentielt farlig hentet fil eller et program, inden du installerer eller kører den eller det på computeren.

• File Insight indeholder detaljerede oplysninger om filerne på din computer, bl.a. kilden til filen (webstedets URL-adresse), og hvorvidt denne er sikker.

• Scanner mail og beskedtjenester for mistænkelige link, vedhæftelser og andre trick, som it-kriminelle bruger til at stjæle din identitet og dine hårdt tjente penge.

• Beskyttelse mod sårbarheder overvåger huller (sårbarheder) i styresystemet, programmer, browsere og udvidelser til disse med henblik på at forhindre, at de udnyttes.

• SONAR-aktivitetsbeskyttelse holder udkig efter mistænkelige aktiviteter på din computer, så nye angreb, crimeware og andre trusler opdages hurtigt.

• Norton Bootable Recovery Tool opretter en dvd/USB-enhed, som kan bruges til at få dig tilbage på sporet, hvis uheldet er ude, og din computer bliver inficeret. Du kan bruge det, selvom din computer er blevet så inficeret, at den ikke fungerer korrekt eller ikke kan starte.

• Månedlig rapport fortæller, hvad Norton har gjort for at beskytte din computer i den sidste måned.

• AntiSpam-modulet er baseret på de samme teknologier, som mange store virksomheder benytter til at blokere uønsket, skadelig og bedrageriske mail.

• Norton Safe Web beskytter proaktivt computeren, mens du surfer på nettet, ved at advare om og blokere usikre og falske websteder i dine søgeresultater.

• Startstyring hjælper med at få din computer til at starte hurtigere.

• Administration af båndbredde 2.0 justerer automatisk dataforbrug ved Norton-opdateringer, når du kobler dig til 3G-netværk, for at undgå, at du opbruger din månedlige datatildeling eller skal betale ekstragebyr.

• Antiphishingteknologi blokerer bedrageriske "phishingwebsteder", der er udviklet af onlinesvindlere til at stjæle dine penge, adgangskoder og din identitet.

• Browserbeskyttelse beskytter dig proaktivt ved at holde øje med og blokere onlinetrusler, mens din browser åbner, så onlinetrusler stoppes, inden de kan gøre skade.

• Indstillinger til strømbesparelse hjælper med at forlænge batteriets holdbarhed ved at udsætte aktiviteter, der ikke er kritiske, indtil computeren er sluttet til lysnettet.

• Gratis teknisk support giver dig den nødvendige hjælp telefonisk, via mail eller chat.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v59829727_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 29/04/2016