Systemkrav til Norton Internet Security

Følgende systemkrav gælder for den aktuelle version af Norton Internet Security. Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version eller ikke kender din produktversion.

Systemkrav

Hvis du vil installere Norton Internet Security, skal computeren som minimum opfylde følgende krav

Operativsystemer

• Microsoft Windows® 10 og Windows® 10 Pro (32-bit og 64-bit)

• Microsoft Windows® 8 og Windows® 8 Pro (32-bit og 64-bit)

• Microsoft Windows® 7 (32-bit og 64-bit) med Service Pack 1 eller nyere

• Microsoft Windows® Vista (32-bit og 64-bit) med Service Pack 1 eller nyere

• Windows® XP (32-bit) med Service Pack 3

Hardware

• Processor

• Windows 10/8/7/Vista: 1 GHz

• Windows XP: 300 MHz

RAM

• Windows 10: 2 GB (der kræves mindst 512 MB RAM til gendannelsesværktøjet)

• Windows 8/7: 1 GB (der kræves mindst 512 MB RAM til gendannelsesværktøjet)

• Windows Vista: 512 MB

• Windows XP: 256 MB

Plads på harddisken

• 300 MB ledig plads på harddisken

Browserunderstøttelse af beskyttelse mod sårbarheder

Følgende browsere understøtter sårbarhedsbeskyttelse.

• Microsoft Internet Explorer® 8.0 og nyere (32-bit og 64-bit)1,2

• Mozilla Firefox® (32-bit og 64-bit)2

• Google Chrome™ (32-bit og 64-bit)2

Browserunderstøttelse af beskyttelse mod phishing, sikker søgning og administration af adgangskoder

Følgende browsere understøtter beskyttelse mod phishing, sikker søgning og administration af adgangskoder.

• Microsoft Internet Explorer® 8.0 og nyere (32-bit og 64-bit)1,2

• Mozilla Firefox® (32-bit og 64-bit)2

• Google Chrome™ (32-bit og 64-bit)2

Mailprogrammer

Norton Internet Security understøtter mailscanning på alle POP3/SMTP-kompatible mailklienter.

Understøttelse af AntiSpam

Følgende mailklienter understøtter antispam:

• Microsoft Outlook 2003 og nyere

• 1 Visse beskyttelsesfunktioner kan ikke bruges i Microsoft Internet Explorer 10.0 og nyere.

2 Efterhånden som det stilles til rådighed af Symantec i din abonnementsperiode.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v59829706_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 19/09/2016