Sådan løser du problemet med ikke at kunne åbne et bestemt websted

Disse anvisninger gælder for den nuværende version af Norton. Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version eller ikke kender din produktversion.

TRIN 1

Kør LiveUpdate

1. Start Norton.

2. Klik på Sikkerhed i hovedvinduet og derefter på LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er færdig, skal du klikke på OK.

4. Kør LiveUpdate, indtil du ser meddelelsen: "Norton-programmet har de seneste opdateringer."

5. Luk alle programmer, og genstart computeren.

TRIN 2

Kør en Komplet systemscanning

1. Start Norton.

2. Klik på Sikkerhed i hovedvinduet og derefter på Scanninger.

3. Vælg Komplet systemscanning, og klik på Ok i vinduet Scanninger.

4. Klik på Afslut, når scanningen er færdig.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v59829685_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 05/09/2017