Jeg har et program, som ikke kan etablere forbindelse til internettet efter installationen af Norton-programmet: Løsning 2

TRIN 1

Opdater virusdefinitionerne

1. Gå til webstedet med filoverførsler til Intelligent Updater.

2. Afhængigt af hvilken version af Windows du bruger, skal du gøre et af følgende:

• Windows 8/7/Vista/XP 32-bit: Klik på den første fil på listen under Filnavn. Filnavnet starter med årstallet og slutter med v5i32.exe. f.eks. 20070828-017-v5i32.exe

• Windows 8/7/Vista 64-bit: Gå til afsnittet for 64-bit platforme, og klik på den første fil på listen med filnavne. Filnavnet starter med årstallet og slutter med v5i64.exe. f.eks. 20090922-017-v5i64.exe

3. Gem filen på skrivebordet i Windows.

4. På skrivebordet skal du dobbeltklikke på den fil, du har hentet.

TRIN 2

Aktivér Auto-Protect, når computeren startes, og foretag en komplet systemscanning

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Indstillinger.

3. Vælg en af følgende muligheder afhængigt af dit Norton-program:

• Norton Internet Security: Klik på Beskyttelse i realtid i venstre rude i vinduet Indstillinger.

• Norton 360: Klik på Antivirus under Detaljerede indstillinger.

4. Hvis Auto-Protect viser Fra, skal du klikke på statusindikatoren, så den skifter til Til.

5. Flyt skydeknappen mod midten til Normal, hvis Aktivér beskyttelse når computeren startes eller Beskyttelse når computeren startes viser Fra.

6. Klik på Anvend og derefter på OK eller Luk.

7. Vælg en af følgende muligheder afhængigt af dit Norton-program:

• Norton Internet Security: Klik på Scan nu i hovedvinduet.

• Norton 360: Klik på Opgaver i hovedvinduet, og klik derefter på Kør scanninger.

8. Vælg Komplet systemscanning, og klik på Ok i vinduet Scanninger.

9. Klik på Luk eller Afslut, når scanningen er udført.

10. Luk alle programmer, og genstart computeren.

TRIN 3

Kør en komplet systemscanning igen

1. Start Norton-programmet.

2. Vælg en af følgende muligheder afhængigt af dit Norton-program:

• Norton Internet Security: Klik på Scan nu i hovedvinduet.

• Norton 360: Klik på Opgaver i hovedvinduet, og klik derefter på Kør scanninger.

3. Vælg Komplet systemscanning, og klik på Ok i vinduet Scanninger.

4. Klik på Luk eller Afslut, når scanningen er udført.

5. Luk alle programmer, og genstart computeren.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Løsningen gjorde det nemt for mig at håndtere problemet.

Ja Nej

Hjælp os med at forbedre denne løsning.

Tak, fordi du hjalp os med at forbedre oplevelsen.

Hvad ønsker du at gøre nu?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v59829622_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 16/05/2014