Fejl: "3039,65559" vises i Norton-programmet

Du kan afinstallere og derefter geninstallere Norton-programmet for at løse problemet. Hent og kør Norton Remove and Reinstall-værktøjet, som vil afinstallere og dit Norton-program.

TRIN 1

Hent og kør værktøjet Norton Remove and Reinstall

Hvis Norton Family er installeret, skal du afinstallere det, før du kører værktøjet Norton Remove and Reinstall.

1. Download værktøjet Norton Remove and Reinstall.

Gem filen på skrivebordet i Windows. I nogle browsere bliver filen automatisk gemt på standardplaceringen.

2. Tryk på tasterne Ctrl + J for at åbne vinduet Filoverførsler i browseren.

3. Dobbeltklik på ikonet NrnR.

4. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

5. Klik på Fjern og geninstaller.

Knappen Fjern kun vises muligvis, hvis du har fået Norton-programmet via din tjenesteudbyder. Klik på Fjern kun.

6. Klik på Fortsæt eller Fjern.

7. Klik på Genstart nu.

Når computeren er genstartet, skal du følge anvisningerne på skærmen for at geninstallere dit Norton-program.

TRIN 2

Hent og kør Norton Power Eraser - Scanning efter uønskede programmer

1. Hent Norton Power Eraser.

2. Klik på Gem.

3. Vælg Skrivebord som placering, og klik på Gem.

4. Hvis du vil køre Norton Power Eraser, skal du dobbeltklikke på filen NPE.exe.

Hvis vinduet til kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

5. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

6. Klik på ikonet Scanning efter uønskede programmer i vinduet Norton Power Eraser.

Når Norton Power Eraser har fuldført scanningen, vises resultaterne i vinduet Scanning efter uønskede programmer er fuldført.

7. Klik på Afinstaller ud for uønskede programmer eller værktøjslinjer i vinduet Scanning efter uønskede programmer er fuldført.

8. Følg anvisningerne på skærmen.

9. Når afinstallationen er færdig, skal du genstarte computeren.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v59829433_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 11/11/2016