Fejlmeddelelsen (8921,251) "Der kunne ikke etableres forbindelse til Norton LiveUpdate-serveren. Kontrollér internetforbindelsen"

Disse anvisninger er til den nyeste udgave af Nortons programmer. Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version eller ikke kender din produktversion.

TRIN 1

Kontrollér internetforbindelsen

1. Start webbrowseren.

2. Prøv at åbne følgende websted:

http://www.symantec.com

3. Vælg en af følgende muligheder afhængigt af situationen:

• Hvis du ikke kan åbne webstedet, skal du gå til Trin 2.

• Hvis du ikke kan åbne webstedet, skal du gå til Trin 3.

TRIN 2

Kør LiveUpdate

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Sikkerhed i hovedvinduet og derefter på LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er færdig, skal du klikke på OK.

4. Kør LiveUpdate, indtil du ser meddelelsen: "Norton-programmet har de seneste opdateringer."

5. Luk alle programmer, og genstart computeren.

TRIN 3

Konfiguration af Norton ConnectSafe

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende i dialogboksen Kør, og klik på OK :

ncpa.cpl

3. Højreklik på det netværkskort, som er i brug, og klik derefter på Egenskaber.

Hvis beskeden Styring af brugerens konto vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

4. Klik på Internetprotokol (TCP/IP) eller Internetprotokol version 4 (TCP/IPv4) i Egenskaber for netværksforbindelse under "Denne forbindelse bruger følgende elementer".

5. Klik på Egenskaber.

6. Klik på Brug følgende DNS-serveradresser for at angive indstillinger for DNS-serveradresser.

7. Indtast de to IP-adresser til Norton ConnectSafe i felterne Foretrukket DNS-server og Alternativ DNS-server.

Foretrukket DNS: 199.85.126.10

Alternativ DNS: 199.85.127.10

8. Klik på OK i vinduet Egenskaber for Internetprotokol (TCP/IP).

9. Klik på Ok.

10. Kør LiveUpdate i Norton-programmet.

Hvad gør jeg, hvis dette ikke virker?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v59829411_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 14/09/2017