Definitionsopdateringerne er ikke opdateret, selvom jeg har downloadet og installeret alle opdateringer i Norton-programmet

Disse anvisninger gælder for den nuværende version af Norton. Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version eller ikke kender din produktversion.

TRIN 1

Tjek datoen og tidspunktet på din computer

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

timedate.cpl

3. Kontrollér, at datoen er korrekt.

Hvis datoen er forkert, skal du ændre kalenderen til den rigtige dag, måned og år.

4. Klik på Anvend, og klik derefter på OK.

5. Kør LiveUpdate igen.

Hvis problemet ikke er løst, skal du gå til trin 2.

TRIN 2

Opdater virusdefinitionerne med Intelligent Updater

1. Gå til webstedet med filoverførsler til Intelligent Updater.

2. Du skal kende navnet og versionen på dit Norton-program og hvilken version af Windows, du har, for at kunne vælge det rigtige definitionssæt.

3. Download det definitionssæt, der passer til din version af Windows og Norton.

Norton-programversion

Windows 32-bit

Windows 64-bit

22.9

f.eks. 20170126-020- core3sdsv5i32.exe

f.eks. 20170126-020- core3sdsv5i64.exe

22.7 og 22.8

f.eks. 20170126-020- core3sdsv5i32.exe

f.eks. 20170126-020- core3sdsv5i64.exe

22.6 og ældre

f.eks. 20170126- 020- v5i32.exe

f.eks. 20170126- 020- v5i64.exe

4. Gem filen på skrivebordet i Windows.

5. På skrivebordet i skal du dobbeltklikke på den fil, du har hentet.

6. Klik på Ja i vinduet Symantec Intelligent Updater for at gå videre.

7. Når Intelligent Updater er færdig med at opdatere definitionerne, skal du klikke på Ok.

TRIN 3

Hent og kør Norton Power Eraser

1. Hent Norton Power Eraser.

2. Klik på Gem.

3. Vælg Skrivebord som placering, og klik på Gem.

4. Hvis du vil køre Norton Power Eraser, skal du dobbeltklikke på filen NPE.exe.

Hvis vinduet Kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

5. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

6. Klik på ikonet Scan efter risici i vinduet Norton Power Eraser.

7. Norton Power Eraser udfører som standard en Rootkit-scanning og kræver, at du genstarter computeren. Når du bliver bedt om at genstarte computeren, skal du klikke på Genstart. Hvis du ikke ønsker at inkludere Rootkit-scanningen, skal du gå til Indstillinger og fjerne markeringen ud for funktionen Inkluder Rootkit-scanning (Systemet skal genstartes).

8. Når computeren er genstartet, starter scanningen automatisk. Følg anvisningerne på skærmen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v59824654_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 04/09/2017