Definitionsopdateringerne er ikke opdateret, selvom jeg har downloadet og installeret alle opdateringer i Norton-programmet

Disse anvisninger er til den nyeste udgave af Nortons programmer. Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version eller ikke kender din produktversion.

TRIN 1

Tjek datoen og tidspunktet på din computer

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

timedate.cpl

3. Kontrollér, at datoen er korrekt.

Hvis datoen er forkert, skal du ændre kalenderen til den rigtige dag, måned og år.

4. Klik på Anvend, og klik derefter på OK.

5. Kør LiveUpdate igen.

Hvis problemet ikke er løst, skal du gå til trin 2.

TRIN 2

Opdater virusdefinitionerne

1. Gå til webstedet for filoverførsler med Intelligent Updater.

2. Afhængigt af hvilken version af Windows du bruger, skal du gøre et af følgende:

• Windows 8/7/Vista/XP 32-bit: Klik på den første fil på listen under Filnavn. Filnavnet starter med årstallet og slutter med v5i32.exe. f.eks. 20070828-017-v5i32.exe.

• Windows 8/7/Vista 64-bit: Gå til afsnittet for 64-bit platforme, og klik på den første fil på listen med filnavne. Filnavnet starter med årstallet og slutter med v5i64.exe. f.eks. 20090922-017-v5i64.exe.

3. Gem filen på skrivebordet i Windows.

4. På skrivebordet skal du dobbeltklikke på den fil, du har hentet.

TRIN 3

Aktivér Auto-Protect, når computeren startes

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Indstillinger.

3. Vælg en af følgende muligheder afhængigt af dit Norton-program:

• Norton AntiVirus eller Norton Internet Security: I vinduet Indstillinger skal du klikke på Beskyttelse i realtid i venstre rude.

• Norton 360: Klik på Antivirus under Detaljerede indstillinger.

4. Hvis Auto-Protect viser Fra, skal du klikke på statusindikatoren, så den skifter til Til.

5. Flyt skydeknappen mod midten til Normal, hvis Beskyttelse når computeren startes viser Fra.

6. Klik på Anvend og derefter på OK eller Luk.

7. Luk alle programmer, og genstart computeren.

TRIN 4

Kør en Komplet systemscanning

1. Start Norton-programmet.

2. Vælg en af følgende muligheder afhængigt af dit Norton-program:

• Norton AntiVirus eller Norton Internet Security: Klik på Scan nu.

• Norton 360: Klik på Opgaver og derefter på Kør scanninger.

3. Vælg Komplet systemscanning, og klik på Ok i vinduet Scanninger.

4. Klik på Luk eller Afslut, når scanningen er udført.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v59824654_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 20/08/2014