Norton 2012-programmet advarer om, at mine definitioner ikke er opdateret, men LiveUpdate viser, at jeg har de seneste sikkerhedsopdateringer

TRIN 1

Kontroller datoen og tidspunktet på din computer

1. Klik på Start og derefter på Kontrolpanel.

2. Dobbeltklik på Dato og klokkeslæt.

3. Kontroller, at datoen er korrekt.

Hvis datoen er forkert, skal du rette den.

4. Klik på Anvend og derefter på OK.

5. Kør LiveUpdate igen.

Hvis problemet ikke er løst, skal du gå til trin 2.

TRIN 2

Opdater virusdefinitionerne

1. Gå til opdateringssiden, hvor du finder de nyeste virusdefinitioner.

HENT DEFINITIONER

2. Afhængigt af hvilken version af Windows du bruger, skal du gøre et af følgende:

• Windows 7/Vista/XP 32-bit: Klik på den første fil på listen under Filnavn. Filnavnet starter med årstallet og slutter med v5i32.exe. f.eks. 20070828-017-v5i32.exe

• Windows 7/Vista 64-bit: Gå til afsnittet for 64-bit platforme, og klik på den første fil på listen med filnavne. Filnavnet starter med årstallet og slutter med v5i64.exe. f.eks. 20090922-017-v5i64.exe

3. Gem filen på skrivebordet i Windows.

4. På skrivebordet skal du dobbeltklikke på den fil, du har hentet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v59824612_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 22/11/2011