Smugkig

Norton Anti-Theft kan bruges til at tage billeder med enhedens kamera. Når du låser enheden, tændes enhedens kamera vha. Norton Anti-Theft. Herefter tages der automatisk billeder af den, som bruger enheden, hvert tiende minut. Du kan administrere disse billeder på denne side.

På Norton Anti-Theft-webstedet vises der op til 10 billeder ad gangen. De ældste billeder udskiftes med de nyeste. For ikke at miste vigtige billeder kan du gemme alle billederne på den lokale harddisk.

Du kan kun tage billeder med en enhed, som har et indbygget webkamera.

Der er følgende muligheder på denne side:

Tag et billede

Kan bruges til at tage billeder efter behov.

Du kan også bruge denne funktion til at teste enhedens kamera.

Ikonet Gem

Bruges til at overføre billeder og gemme dem på din lokale harddisk.

Ikonet Slet

Bruges til at slette billeder.

Administration af de billeder, der er taget

Om administration af enheder

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v59379101_NAT_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 25/04/2013