Sådan findes en enhed

På Norton Anti-Theft-webstedet bruges den Norton Anti-Theft-agent, som er installeret på enheden, til at spore enheden, hvis den bliver væk eller stjålet. Når du låser din enhed, overvåger Norton Anti-Theft dens placering hvert femte minut, og du får oplysninger om, hvor den er henne. Du kan se oplysningerne om, hvor den er, på denne side. I Norton Anti-Theft vises enhedens geografiske placering på et kort. Du kan også se enhedens placering på kortet vha. Satellit -visningen.

Der er følgende muligheder på denne side:

Ikonet Redigering af enhed

Bruges til at redigere enhedens navn.

Du kan til enhver tid ændre visningsnavnet for en enhed. Visningsnavnet hjælper dig med at identificere enhederne på Norton Anti-Theft-webstedet.

Enhedens navn skal være på mellem 4 og 40 tegn og må ikke indeholde følgende specialtegn: ^[<>~^*&!@#?%$\\/()'.,{}|]*$

Ikonet Fjern enhed

Her kan du fjerne en enhed fra Norton Anti-Theft.

Når du fjerner en enhed fra Norton Anti-Theft-webstedet, afinstalleres Norton Anti-Theft-agenten ikke på enheden. Hvis du vil fjerne Norton Anti-Theft-agenten på din enhed, skal du afinstallere agenten manuelt. Produktnøglen deaktiveres imidlertid ikke. Når du fjerner en enhed fra Norton Anti-Theft, bliver enhedens navn fjernet fra Norton Anti-Theft-webstedet. Alle oplysninger for enheden, f.eks. sporet placering og billeder, som er taget med den, fjernes permanent og kan ikke hentes igen.

Lås enheden

Bruges til at låse eller deaktivere enheden. Når du låser din enhed, ændres dens status, så den anses for at være mistet.

Funktionen Deaktiver enheden kan kun bruges til computere med Intel Anti-Theft-chipsættet.

Når du låser en enhed med Norton Anti-Theft, bliver du bedt om at oprette en kode til at låse enheden op igen. Du kan låse enheden op ved at bruge låsekoden eller ved at logge på Norton Anti-Theft-webstedet. Når du låser enheden op på Norton Anti-Theft-webstedet, behøver du ikke låsekoden. I Norton Anti-Theft kan du også oprette en personlig meddelelse, som vises på enhedens skærm. Du kan f.eks. skrive en advarsel om, at denne enhed er stjålet.

Koden til at låse op kan kun indeholde bogstaver og tal, og der skelnes mellem store og små bogstaver. Den skal have en længde på mellem 4 og 20 tegn.

Når du deaktiverer en computer, slukkes den. For at låse den op skal du angive den adgangskode, du oprettede, da du aktiverede Intel Anti-Theft-funktionen.

Fundet

Bruges til at angive, at enheden er fundet.

Når du angiver, at en enhed er fundet, låses den automatisk op i Norton Anti-Theft.

Hvor er den?

Her kan du kan se den omtrentlige adresse og geografiske placering for enheden.

Norton Anti-Theft viser din enheds ti seneste placeringer på et kort.

Hvornår?

Her kan du se den tid, der er gået siden den seneste rapportering af enhedens geografiske placering.

Klik her

Her kan du opdatere adressen.

Hvis den adresse, som vises i Norton Anti-Theft, er forkert, kan du bruge indstillingen Klik her til at opdatere din adresse.

Om Norton Anti-Theft

Visning af en enheds placering

Sådan opdateres en enheds placering på Norton Anti-Theft-webstedet

Om administration af enheder

Omdøbning af en enhed

Ændring af, hvor tit en enheds placering rapporteres

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v59379040_NAT_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 25/04/2013