Afinstallation af Norton Anti-Theft-agenten

Du kan afinstallere Norton Anti-Theft-agenten på enheden når som helst. Når du har afinstalleret Norton Anti-Theft-agenten, kan du ikke længere spore enheden, hvis den bliver væk eller stjålet. Når du afinstallerer Norton Anti-Theft-agenten på enheden, bliver enheden automatisk fjernet fra Norton Anti-Theft-webstedet.

Når du fjerner en enhed fra Norton Anti-Theft-webstedet, afinstalleres Norton Anti-Theft-agenten ikke på enheden. Hvis du vil fjerne Norton Anti-Theft-agenten på din enhed, skal du afinstallere agenten manuelt.

Sådan afinstalleres Norton Anti-Theft-agenten i Windows 8

1. Højreklik på applikationen Norton Anti-Theft på skærmbilledet Start.

2. Klik på Afinstaller i den dialogboks, der vises.

3. Vælg Norton Anti-Theft, og klik på Fjern/rediger i det viste vindue.

4. Følg anvisningerne på skærmen for at afinstallere Norton Anti-Theft.

Sådan afinstalleres Norton Anti-Theft-agenten fra Kontrolpanel i Windows

1. På proceslinjen i Windows skal du klikke på Start > Kontrolpanel.

2. I Windows Kontrolpanel skal du gøre et af følgende:

• I Windows XP skal du klikke på Tilføj eller fjern programmer.

• I Windows Vista og Windows 7 skal du klikke på Programmer og derefter Fjern et program.

3. Klik på Norton Anti-Theft på listen over installerede programmer, og gør et af følgende:

• Klik på Skift/Fjern i Windows XP.

• I Windows Vista og Windows 7 skal du klikke på Fjern/Skift.

4. Følg anvisningerne på skærmen.

Sådan afinstalleres Norton Anti-Theft-agenten fra startmenuen i Windows

1. Klik på Start > Alle programmer > Norton Anti-Theft.

2. Klik på Fjern Norton Anti-Theft.

3. Følg anvisningerne på skærmen.

Sådan afinstalleres Norton Anti-Theft-agenten på en Mac-computer

1. Gå til din Dock, klik på Finder > Program > Symantec Solutions, og dobbeltklik derefter på Afinstaller Symantec.

2. I vinduet Afinstaller Symantec Products skal du vælge Norton Anti-Theft.

3. Klik på Afinstaller.

4. Klik på Fjern for at bekræfte, at du ønsker at afinstallere Norton Anti-Theft.

5. Skriv administratornavnet og adgangskoden i dialogboksen om bekræftelse, og klik på OK.

6. Klik på Luk i vinduet Afinstallation fuldført.

7. Klik på Genstart.

Overførsel og installation af Norton Anti-Theft-agenten

Installation af Norton Anti-Theft-agenten ved hjælp af URL-adressen fra kortet eller mailen

Fjernelse af en enhed fra Norton Anti-Theft

Om administration af enheder

Om Norton Anti-Theft-webstedet

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v59379036_NAT_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 25/04/2013