Visning af abonnementsoplysningerne

Funktionen Dage tilbage under funktionen Abonnementsoplysninger viser, hvor mange dage der er tilbage af dit nuværende abonnement. Du kan klikke på funktionen Dage tilbage for at se dine abonnementsoplysninger, såsom Produktnøgle og Udløbsdato på din Norton Account.

Norton Anti-Theft leveres med et betalt abonnement. Når abonnementet er ved at udløbe, bliver du bedt om at forny det. Hvis du ikke fornyer abonnementet, bliver alle funktionerne i Norton Anti-Theft deaktiveret, og dine enheder vil ikke længere være beskyttet.

Når abonnementet er ved at udløbe, bliver du bedt om at forny det af Norton Anti-Theft-programmet på enheden. Du skal klikke på Forny nu og følge anvisningerne på skærmen for at gennemføre fornyelsen af abonnementet.

Sådan får du vist abonnementsoplysningerne

1. Log på Norton Anti-Theft-webstedet.

2. Klik på Abonnementsoplysninger i venstre rude.

3. Følg anvisningerne på skærmen.

Om Norton Anti-Theft

Registrering til Norton Anti-Theft

Køb af en licens til Norton Anti-Theft

Tilføjelse af en ekstra licens til Norton Anti-Theft

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v59379028_NAT_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 25/04/2013