Låsning af en enhed

Hvis din enhed bliver væk eller stjålet, bør du låse den via Norton Anti-Theft-webstedet. Når du låser enheden, udføres de følgende handlinger vha. Norton Anti-Theft:

• Enheden låses for at forhindre uautoriseret adgang til dine personlige oplysninger.

• Enhedens placering overvåges hvert femte minut, så enheden spores meget nøjagtigt.

• Der tages automatisk billeder med enheden.

Når du låser en enhed med Norton Anti-Theft, bliver du bedt om at oprette en kode til at låse enheden op igen. Når du får enheden igen, kan du bruge denne kode til at låse enheden op. Du kan også logge på Norton Anti-Theft-webstedet for at låse enheden op. Når du låser enheden op på Norton Anti-Theft-webstedet, behøver du ikke låsekoden.

I Norton Anti-Theft kan du oprette en personlig meddelelse, som vises på enhedens skærm. Du kan f.eks. skrive en advarsel om, at denne enhed er stjålet, eller give oplysninger om, hvem man skal kontakte, hvis enheden er blevet væk.

Hvis du har låst en enhed, og du ikke har fået den igen efter syv dage, ændres statussen automatisk til Fundet. Hvis du stadig vil spore enheden, skal du manuelt ændre statussen ved at klikke på Lås enheden.

Fordelene ved denne standardfunktion til at låse enheden er:

• Du kan spore enheden, selv når du har låst den.

• Du kan se den person, der bruger enheden i øjeblikket.

Sådan låser du enheden

1. Log på Norton Anti-Theft-webstedet.

2. I venstre side, under Mine enheder, skal du klikke på navnet for enheden.

3. På den side, som vises, skal du klikke på Lås enheden.

4. Klik på Bekræft låsning i det viste vindue.

5. Angiv en kode til at låse enheden op med i feltet Låsekode i det vindue, der vises.

Koden til at låse op kan kun indeholde bogstaver og tal, og der skelnes mellem store og små bogstaver. Den skal have en længde på mellem 4 og 20 tegn.

6. Indtast låsekoden en gang til i feltet Indtast låsekoden igen.

7. Skriv en meddelelse i feltet til den personlige meddelelse.

8. Klik på Lås denne enhed.

Om administration af enheder

Om Norton Anti-Theft-webstedet

Angivelse af, at enheden er fundet

Sådan låses en enhed op

Deaktivering af en computer

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v59378150_NAT_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 25/04/2013