Sådan startes Android-enheden i Fejlsikret tilstand

Afhængigt af mærket og modelnummeret på din Android-enhed, skal du følge anvisningerne i et af følgende afsnit:

HTC-enheder med fysiske knapper

1. Sluk Android-enheden. Hvis du ikke kan gøre det på normal vis pga. løkken, skal du fjerne batteriet.

2. Tryk på knappen Menu på din enhed, og hold den nede.

3. Tænd enheden, og hold fortsat Menu-knappen nede, indtil låseskærmen vises.

4. Enheden startes i fejlsikret tilstand.

I nederste, venstre hjørne af displayet står der "Fejlsikret tilstand". Når Android kører i Fejlsikret tilstand, indlæses der ingen tredjepartsapplikationer, og du kan afinstallere applikationer, der skaber problemer. Åbn Indstillinger > Programmer > Administrer programmer for at afinstallere en applikation.

5. Du kan starte enheden i normal tilstand igen ved at slukke den og tænde den igen.

HTC-enheder uden fysiske knapper: (HTC Desire HD, HTC Thunderbolt, HTC EVO)

1. Sluk Android-telefonen. Hvis du ikke kan gøre det på normal vis pga. løkken, skal du fjerne batteriet.

2. Tryk på tænd/sluk -knappen for at tænde enheden.

3. Når HTC-logoet vises på displayet, skal du holde knappen til at skrue ned for lyden nede.

4. Bliv ved med at holde knappen nede, indtil startskærmbilledet indlæses, og der står Fejlsikret tilstand på displayet. Du bør kunne mærke enheden vibrere, inden Fejlsikret tilstand startes.

Når Android kører i Fejlsikret tilstand, indlæses der ingen tredjepartsapplikationer, og du kan afinstallere applikationer, der skaber problemer. Åbn Indstillinger > Programmer > Administrer programmer for at afinstallere en applikation.

5. Du kan starte enheden i normal tilstand igen ved at slukke den og tænde den igen.

Nexus One

1. Sluk Android-enheden. Hvis du ikke kan gøre det på normal vis, skal du fjerne batteriet.

2. Tryk på tænd/sluk -knappen for at tænde enheden. Når logoet vises, skal du holde trackballen nede, indtil låseskærmen vises. Du kan også holde berøringsknappen Menu nede, når logoet vises.

3. Enheden startes nu i fejlsikret tilstand.

Når Android kører i Fejlsikret tilstand, indlæses der ingen tredjepartsapplikationer, og du kan afinstallere applikationer, der skaber problemer. Åbn Indstillinger > Programmer > Administrer programmer for at afinstallere en applikation.

4. Du kan starte enheden i normal tilstand igen ved at slukke den og tænde den igen.

Motorola Droid

1. Sluk din Droid, og skub tastaturet ud.

2. Tryk på tænd/sluk og Menu -knappen på tastaturet samtidigt.

3. Hold Menu -knappen nede, indtil Droid-øjet vises på displayet, og telefonen vibrerer.

4. Din Droid startes i fejlsikret tilstand. I nederste, venstre hjørne af displayet står der "Fejlsikret tilstand". Når Android kører i Fejlsikret tilstand, indlæses der ingen tredjepartsapplikationer, og du kan afinstallere applikationer, der skaber problemer. Åbn Indstillinger > Programmer > Administrer programmer for at afinstallere en applikation.

5. Du kan starte enheden i normal tilstand igen ved at slukke den og tænde den igen.

Sony Ericsson Xperia X10

1. Sluk Android-enheden.

2. Tryk på tænd/sluk -knappen for at tænde enheden.

3. Hold Menu -knappen nede, så snart du mærker telefonen vibrere.

4. Hold Menu -knappen nede, indtil enheden startes i fejlsikret tilstand.

I nederste, venstre hjørne af displayet står der "Fejlsikret tilstand". Når Android kører i Fejlsikret tilstand, indlæses der ingen tredjepartsapplikationer, og du kan afinstallere applikationer, der skaber problemer. Åbn Indstillinger > Programmer > Administrer programmer for at afinstallere en applikation.

5. Du kan starte enheden i normal tilstand igen ved at slukke den og tænde den igen.

Samsung Galaxy-enheder

1. Sluk Android-enheden.

2. Tryk på tænd/sluk -knappen for at tænde enheden.

3. Hold Menu-knappen nede, indtil enheden startes i fejlsikret tilstand.

Hvis det ikke fungerer, skal du holde tænd/sluk, Menu og Home nede, indtil enheden startes i fejlsikret tilstand.

Når Android kører i Fejlsikret tilstand, indlæses der ingen tredjepartsapplikationer, og du kan afinstallere applikationer, der skaber problemer. Åbn Indstillinger > Programmer > Administrer programmer for at afinstallere en applikation.

4. Du kan starte enheden i normal tilstand igen ved at slukke den og tænde den igen.

Motorola Xoom

• Motorola Xoom kan ikke startes i fejlsikret tilstand. Hvis enheden sidder fast i en boot-løkke, skal du holde tænd/sluk -knappen og Skru op-knappen nede for at løse problemet.

Hvis du ikke kan finde navnet på din enhed, skal du læse den supportdokumentation, som enhedens producent har lagt ud på sit websted, eller kontakte enhedens producent for at få support.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v59378086_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android 4.x, Android 3.x, Android 2.x
Sidst ændret: 31/10/2013