Omdøbning af en enhed

Du kan til enhver tid ændre visningsnavnet for en enhed. Ved hjælp af visningsnavnet kan du identificere enhederne på Norton Anti-Theft-webstedet.

Sådan omdøbes en enhed

1. Log på Norton Anti-Theft-webstedet.

2. I venstre side, under Mine enheder, skal du klikke på navnet for den enhed, du vil omdøbe.

3. Klik på redigeringsikonet ud for enhedsnavnet, og indtast et nyt navn til enheden. Enhedens navn skal være på mellem 4 og 40 tegn og må ikke indeholde følgende specialtegn: ^[<>~^*&!@#?%$\\/()'.,{}|]*$.

4. Tryk på Enter på tastaturet.

Om administration af enheder

Fjernelse af en enhed fra Norton Anti-Theft

Om Norton Anti-Theft-webstedet

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v59378042_NAT_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 25/04/2013