Konfiguration af Norton Anti-Theft

Norton Anti-Theft kan bruges til at beskytte din enhed og få den igen, hvis den bliver væk eller stjålet. Hvis din enhed bliver væk eller stjålet, kan Norton Anti-Theft bruges til at:

• Spore enhedens placering.

• Tage billeder med enhedens kamera.

• Fjernlåse enheden for at forhindre uautoriseret adgang til dine personlige oplysninger.

For at kunne bruge Norton Anti-Theft skal du først installere Norton Anti-Theft-agenten på enheden. Norton Anti-Theft-agenten er et program, som bruges til at overvåge og spore din enhed. Du kan hente Norton Anti-Theft-agenten på siden Konfiguration af Norton Anti-Theft. Du skal logge på Norton Anti-Theft-webstedet ved hjælp af loginoplysningerne til Norton Account for at hente og installere Norton Anti-Theft-agenten. Du skal bruge de brugeroplysninger til din Norton Account, som du brugte på købstidspunktet, til at installere agenten.

På siden Konfiguration af Norton Anti-Theft har du følgende muligheder:

Hent

Du kan hente Norton Anti-Theft-agenten til det styresystem, hvorfra du besøger Norton Anti-Theft-webstedet. Du kan også hente Norton Anti-Theft-agenten til andre styresystemer.

Hvis du bliver bedt om at angive produktnøglen, skal du indtaste den i feltet Produktnøgle. Du finder produktnøglen i den mail, du modtog som bekræftelse på købet. Du kan desuden logge på din Norton Account og finde produktnøglen der.

Køb nu

Bruges til at købe et abonnement på Norton Anti-Theft.

Denne mulighed vises ikke, hvis du allerede har købt et abonnement.

Tilføj Norton Anti-Theft-licens

Her kan du indtaste en produktnøgle og tilføje et abonnement på Norton Anti-Theft.

Om Norton Anti-Theft

Om Norton Anti-Theft-webstedet

Om administration af enheder

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v59377928_NAT_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 25/04/2013