Overførsel og installation af Norton Anti-Theft-agenten

Norton Anti-Theft bruger Norton Anti-Theft-agenten til at beskytte din enhed. Du skal installere Norton Anti-Theft-agenten på hver af de enheder, som du vil beskytte. Du kan hente Norton Anti-Theft-agenten på Norton Anti-Theft-webstedet og installere den på enheden. Når du har installeret agenten, kan du spore din enhed, uanset hvor du er og fra enhver kompatibel enhed med internetforbindelse.

For at kunne bruge Norton Anti-Theft på dine iOS-enheder skal du installere Norton Mobile Security-app'en. Når du har installeret Norton Mobile Security-app'en, kan du spore dine iOS-enheder.

Siden Konfiguration af Norton Anti-Theft indeholder linket til at hente agenten ud fra hvilken enhed, du bruger. Hvis du f.eks. forsøger at hente Norton Anti-Theft-agenten fra en Windows-enhed, vises linket til at hente Norton Anti-Theft-agenten til Windows som standard. Der er også link til at hente agenterne til andre enheder. Det kan være nyttigt i situationer, hvor du er nødt til at hente agenten til Android eller Mac fra en enhed med Windows.

Når du installerer Norton Anti-Theft-agenten på din enhed, bindes Norton Anti-Theft-agenten til din konto på en af følgende to måder:

• Automatisk binding : Hvis du henter og installerer Norton Anti-Theft-agenten på den samme enhed, bindes agenten automatisk til Norton Anti-Theft-kontoen.

Norton Account-loginoplysningerne kræves ikke under installationen.

• Manuel binding : Hvis du installerer Norton Anti-Theft-agenten med en anden enhed, end den du hentede den med, skal du binde enheden til kontoen manuelt.

Du skal angive Norton Account-loginoplysningerne under installationen.

Sådan henter og installerer du Norton Anti-Theft-agenten under Windows

1. Åbn browseren på den enhed, du vil installere Norton Anti-Theft-agenten på, og gå til: https://antitheft.norton.com

2. Klik på Log på her på Norton Anti-Theft-websiden.

3. I det viste vindue skal du logge på din konto vha. brugeroplysningerne til din Norton Account.

4. Gør et af følgende:

• Hvis det er første gang, du tilføjer en enhed, skal du klikke på Start overførsel på siden Konfiguration af Norton Anti-Theft.

• Hvis du allerede har tilføjet en anden enhed, skal du klikke på Tilføj enhed og så klikke på Start overførsel på siden Konfiguration af Norton Anti-Theft.

5. Hvis du bliver bedt om at angive produktnøglen, skal du indtaste den i feltet Produktnøgle.

6. Følg anvisningerne på skærmen.

7. Dobbeltklik på den fil, som du downloadede.

8. Klik på Kør.

9. Klik på Nortons licensaftale, læs den igennem og klik på luk.

10. Klik på Acceptér og installer.

Sådan henter og installerer du Norton Anti-Theft-agenten under Android

1. Tryk på browserikonet på startsiden.

2. Åbn følgende adresse i browseren:

https://antitheft.norton.com

3. Tryk på Log på her på websiden Norton Anti-Theft.

4. I det viste vindue skal du logge på din konto vha. brugeroplysningerne til din Norton Account.

5. Gør et af følgende:

• Hvis du tilføjer en enhed for første gang, skal du på siden Konfiguration af Norton Anti-Theft trykke på Hent fra Google Play.

• Hvis du allerede har tilføjet en anden enhed, skal du klikke på Tilføj enhed og dernæst trykke på Hent fra Google Play på siden Konfiguration af Norton Anti-Theft.

6. Hvis du bliver bedt om at angive produktnøglen, skal du indtaste den i feltet Produktnøgle.

7. Følg anvisningerne på skærmen.

Sådan hentes og installeres Norton Anti-Theft-agenten på en Mac-computer

1. Åbn browseren på den Mac-computer, hvor du vil installere Norton Anti-Theft-agenten, og åbn:

https://antitheft.norton.com

2. Klik på Log på nu på Norton Anti-Theft-siden.

3. I det viste vindue skal du logge på din konto vha. brugeroplysningerne til din Norton Account.

4. Gør et af følgende:

• Hvis det er første gang, du tilføjer en enhed, skal du klikke på Hent til Mac på siden Konfiguration af Norton Anti-Theft.

• Hvis du allerede har tilføjet en anden enhed, skal du klikke på Tilføj enhed og dernæst klikke på Hent til Mac på siden Konfiguration af Norton Anti-Theft.

5. Dobbeltklik på det overførte installationsprogram til Norton Anti-Theft.

6. Klik på Fortsæt i den dialogboks, der vises.

7. Klik på Fortsæt i vinduet Velkommen til installationsprogrammet til Norton Anti-Theft.

8. Læs teksten med vigtige oplysninger, og klik derefter på Fortsæt.

9. Læs softwarelicensaftalen, og klik derefter på Fortsæt.

10. Klik på Accepter i den dialogboks, der vises.

11. Skriv navnet og adgangskoden til din administratorkonto i godkendelsesvinduet, og klik dernæst på Installer software.

12. Klik på Fortsæt installation i dialogboksen, hvor du bliver bedt om at genstarte din Mac.

13. Gør et af følgende i vinduet Registrering :

• Angiv navnet og adgangskoden til din Norton Account samt din enheds navn, og klik på Fortsæt for at aktivere Norton Anti-Theft.

• Klik på Aktivér senere for at installere prøveversionen af Norton Anti-Theft. Du kan aktivere produktet til enhver tid i løbet af prøveperioden.

14. Klik på Fortsæt i vinduet Registreringen lykkedes.

15. Klik på Genstart i vinduet Installationen er fuldført.

Computeren skal genstartes for at fuldføre installationen.

Hvis dette er den første installation på en Mac, vises der efter genstarten en bekræftelse ang. valg af søgningstjenester. Norton Anti-Theft bruger søgningstjenesterne til at fastslå, hvor du befinder dig. Symantec anbefaler, at du klikker på Tillad og lader Norton Anti-Theft bruge Apples Core Location Services. Hvis du klikker på Tillad ikke, bruger Norton Anti-Theft Skyhook-søgningstjenesterne.

Sådan bruger du Norton Anti-Theft på iOS-enheder via Norton Mobile Security

1. Tryk på App Store -ikonet på startskærmen af den iOS-enhed, hvor du vil installere Norton Anti-Theft.

2. Søg efter Norton Mobile Security-app'en, og vælg den.

3. Tryk på den gratis mulighed og tryk så på funktionen til at installere app'en.

4. Tryk på Åbn.

5. Læs Nortons licensaftale, og tryk så på Acceptér.

6. Angiv loginoplysningerne til din Norton Account på siden til at logge på Norton Mobile Security, og tryk så på Log på.

7. På siden til at registrere enheden skal du indtaste et navn til identifikation af din iOS-enhed.

8. Tryk på OK.

Om Norton Anti-Theft

Registrering til Norton Anti-Theft

Adgang til Norton Anti-Theft

Om Norton Anti-Theft-agenten

Om Norton Anti-Theft-webstedet

Fjernelse af en enhed fra Norton Anti-Theft

Afinstallation af Norton Anti-Theft-agenten

Installation af Norton Anti-Theft-agenten ved hjælp af URL-adressen fra kortet eller mailen

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v59377898_NAT_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 25/04/2013