Om Norton Anti-Theft-agenten

For at kunne beskytte din enhed vha. Norton Anti-Theft skal du først installere Norton Anti-Theft-agenten på enheden. Norton Anti-Theft-agenten er et program, som bruges til at overvåge og spore din enhed. Når du har installeret agenten, kan du spore din enheds placering, uanset hvor du er og fra enhver kompatibel enhed med internetforbindelse.

Om Norton Anti-Theft

Registrering til Norton Anti-Theft

Adgang til Norton Anti-Theft

Overførsel og installation af Norton Anti-Theft-agenten

Installation af Norton Anti-Theft-agenten ved hjælp af URL-adressen fra kortet eller mailen

Om Norton Anti-Theft-webstedet

Om administration af enheder

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v59377897_NAT_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 25/04/2013