Adgang til Norton Anti-Theft

Du kan få adgang til Norton Anti-Theft via browseren på en hvilken som helst enhed med forbindelse til internettet.

Sådan opretter du adgang til Norton Anti-Theft

1. Åbn webbrowseren, og gå til http://antitheft.norton.com

2. Klik på Log på her på Norton Anti-Theft-websiden.

3. Indtast den mailadresse, som er knyttet til den Norton Account, du brugte, da du købte Norton Anti-Theft, i feltet Mailadresse.

4. Indtast den adgangskode, som er knyttet til den Norton Account, du brugte, da du foretog købet, i feltet Adgangskode.

Hvis du har glemt adgangskoden, eller din adgangskode er forkert, kan du bruge funktionen Har du glemt adgangskoden? til at genoprette adgangskoden. Du skal indtaste den mailadresse, du brugte, da du købte Norton Anti-Theft.

5. Hvis Norton Anti-Theft skal huske din mailadresse, hver gang du logger på, skal du markere Husk mig på denne computer.

6. Klik på Log på.

Om Norton Anti-Theft

Registrering til Norton Anti-Theft

Om Norton Anti-Theft-webstedet

Overførsel og installation af Norton Anti-Theft-agenten

Installation af Norton Anti-Theft-agenten ved hjælp af URL-adressen fra kortet eller mailen

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v59377896_NAT_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 25/04/2013