Registrering til Norton Anti-Theft

Du skal have en Norton Account for at kunne registrere dig til Norton Anti-Theft. Du kan oprette en Norton Account direkte på Norton Anti-Theft-webstedet, når du logger på.

Hvis du allerede har en Norton Account, kan du logge på Norton Anti-Theft med den nuværende Norton Account.

Sådan logger du på med en nuværende Norton Account

1. Åbn webbrowseren, og gå til http://antitheft.norton.com

2. Klik på Log på her på Norton Anti-Theft-websiden.

3. Indtast dine Norton Account-oplysninger i vinduet, der vises.

4. Klik på Log på.

Sådan opretter du en ny Norton Account

1. Åbn webbrowseren, og gå til http://antitheft.norton.com

2. Klik på Log på her på Norton Anti-Theft-websiden.

3. Klik på Meld dig til nu i det vindue, der vises.

4. Indtast en mailadresse i feltet Mailadresse i vinduet Tilmelding til Norton Account.

Du skal angive denne mailadresse, hver gang du logger på Norton Anti-Theft-webstedet.

5. Indtast mailadressen igen i feltet Bekræft mailadresse.

6. Indtast en adgangskode i feltet Adgangskode.

Adgangskoden skal være på mellem 6 og 50 tegn, og der skelnes mellem store og små bogstaver.

7. Indtast dit fulde navn i feltet Navn.

8. Vælg land eller område på rullelisten Land/område.

9. Markér Jeg har læst og accepterer politikken om beskyttelse af personlige oplysninger.

10. Markér Send mig produktopdateringer, tilbud og nyhedsbreve om sikkerhed pr. mail, hvis du vil modtage produktopdateringer, tilbud og nyhedsbreve om sikkerhed fra Symantec.

11. Klik på Tilmeld.

Om Norton Anti-Theft

Systemkrav for Norton Anti-Theft

Adgang til Norton Anti-Theft

Om Norton Anti-Theft-agenten

Om Norton Anti-Theft-webstedet

< Tilbage

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.