Om Norton Anti-Theft

Norton Anti-Theft kan bruges til at beskytte din enhed og få den igen, hvis den bliver væk eller stjålet. Hvis din enhed bliver væk eller stjålet, kan Norton Anti-Theft bruges til at:

• Spore enhedens placering.

• Tage billeder med enhedens kamera.

• Fjernlåse enheden for at forhindre uautoriseret adgang til dine personlige oplysninger.

For at kunne bruge Norton Anti-Theft skal du først installere Norton Anti-Theft-agenten på enheden. Norton Anti-Theft-agenten er et program, som bruges til at overvåge og spore din enhed. Du kan hente Norton Anti-Theft-agenten på siden Konfiguration af Norton Anti-Theft. Du skal logge på Norton Anti-Theft-webstedet ved hjælp af login-oplysningerne til Norton Account for at hente og installere Norton Anti-Theft-agenten. Du skal bruge de brugeroplysninger til din Norton Account, som du brugte på købstidspunktet, til at installere agenten. Når du har installeret agenten, kan du administrere beskyttelsen af din enhed, uanset hvor du er og fra enhver kompatibel enhed med internetforbindelse.

Registrering til Norton Anti-Theft

Adgang til Norton Anti-Theft

Om Norton Anti-Theft-agenten

Om Norton Anti-Theft-webstedet

Om administration af enheder

Brug af Nortons supportwebsted

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v59377890_NAT_Retail_1_da_dk
Sidst ændret: 25/04/2013