Indsamling af logfiler til fejlrettelse for Norton Mobile Security

Nu kan du indsamle logfiler fra Norton Mobile Security i appen og sende dem til Norton Support.

Funktionen til logføring findes kun i Norton Mobile Security 3.14 og nyere versioner. Sørg for, at den seneste version af Norton Mobile Security er installeret.

Indsamling af logfiler til fejlrettelse for Norton Mobile Security på Android

1. Start Norton Mobile Security på startskærmen.

2. Tryk på menuikonet i øverste venstre hjørne, og tryk derefter på App-indstillinger.

3. Gå ned til afsnittet Logføring, og tryk derefter på Aktivér logføring af fejlsøgning.

4. Reproducer det Norton Mobile Security-problem, du vil rapportere til Norton Support.

I forbindelse med nogle problemer kan det være nødvendigt at have logføringsfunktionen aktiveret, indtil problemet opstår igen (der kan gå flere timer, dage eller endda uger).

5. Når problemet opstår igen, skal du gentage linje 1 t.o.m. 3 og åbne App-indstillinger.

6. Gå ned til afsnittet Logføring, og tryk derefter på Send fejlrapport med logfiler.

7. Skriv det supportsagsnummer, som du har fået af Norton Support. Beskriv problemet kortfattet, og tryk på pilen Næste i øverste højre hjørne.

8. Vælg dit mailprogram.

9. Tilføj alle de oplysninger, der kan være til hjælp, f.eks. hvordan problemet kan reproduceres, hvornår præcist problemet opstår osv., og send så mailen.

10. Notér den dato, det tidspunkt og den mailadresse, der blev brugt til at sende fejlrapporten.

Indsamling af logfiler om nedbrud for Norton Mobile Security på Android

1. Hvis meddelelsen "Norton Mobile Security er desværre blevet afbrudt" vises i Android, skal du trykke på Rapport for at indsende en logfil.

2. Notér, hvornår du indsender fejlrapporten (dato og klokkeslæt).

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v59310300_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 08/05/2017