Indsamling af logfiler til fejlrettelse for Norton Mobile Security

Nu kan du indsamle logfiler fra Norton Mobile Security i appen og sende dem til Norton Support.

Funktionen til logføring findes kun i Norton Mobile Security 3.14 og nyere versioner. Sørg for, at den seneste version af Norton Mobile Security er installeret.

Indsamling af logfiler til fejlrettelse for Norton Mobile Security

1. Start Norton Mobile Security på startskærmen.

2. Tryk på menuikonet i øverste venstre hjørne, og tryk derefter på App-indstillinger.

3. Gå ned til afsnittet Logføring, og tryk derefter på Aktivér logføring af fejlsøgning.

4. Reproducer det Norton Mobile Security-problem, du vil rapportere til Norton Support.

I forbindelse med nogle problemer kan det være nødvendigt at have logføringsfunktionen aktiveret, indtil problemet opstår igen (der kan gå flere timer, dage eller endda uger).

5. Når problemet opstår igen, skal du gentage linje 1 t.o.m. 3 og åbne App-indstillinger.

6. Gå ned til afsnittet Logføring, og tryk derefter på Send fejlrapport med logfiler.

7. Skriv det supportsagsnummer, som du har fået af Norton Support. Beskriv problemet kortfattet, og tryk på pilen Næste i øverste højre hjørne.

8. Vælg dit mailprogram.

9. Tilføj alle de oplysninger, der kan være til hjælp, f.eks. hvordan problemet kan reproduceres, hvornår præcist problemet opstår osv., og send så mailen.

10. Notér den dato, det tidspunkt og den mailadresse, der blev brugt til at sende fejlrapporten.

Android SDK indeholder fejlfindingsværktøjet Dalvik Debug Monitor Server (DDMS), som gør det muligt at tage skærmbilleder på enheden, organisere oplysninger i tråde og "heaps", sende statusoplysninger, kategorisere logfiler og meget mere.

Hvis du vil indsamle logfiler eller tage skærmbilleder på enheden med henblik på fejlfinding, skal du følge anvisningerne i artiklen i den viste rækkefølge. Der findes flere oplysninger om brug af Dalvik Debug Monitor Server (DDMS) i denne Android-artikel.

TRIN 1

Installation af Android SDK-værktøjerne

1. Start internetbrowseren.

2. Gå ind på Android SDK-webstedet.

3. Klik på Download til andre platforme i det nederste venstre hjørne.

4. Under Kun SDK-værktøjer skal du udføre en af følgende handlinger, afhængigt af dit operativsystem:

• Windows: Download installer_r22.6.2-windows.exe

• Mac OS X: Download android-sdk_r22.6.2-macosx.zip

5. Gem filen på skrivebordet.

6. Start installationen af Android SDK Toolkit ved at dobbeltklikke på den fil, du downloadede.

7. Følg vejledningen på skærmen for at gennemføre installationen.

TRIN 2

Start af Dalvik Debug Monitor Server

1. Åbn Windows Stifinder eller Finder på en Macintosh-computer.

2. Udfør en af følgende handlinger, afhængigt af dit operativsystem:

• Windows: Åbn mappen C:\Programmer (x86)\Android\android-sdk\tools

• Mac OS: Klik på > Overførsler på Apple-menulinjen.

Åbn android-sdk-macosx på listen over downloadede programmer, og åbn mappen tools.

3. Dobbeltklik på ddms for at starte fejlfindingsværktøjet.

TRIN 3

Indsamling af logfiler under fejlfinding

1. Tryk på Indstillinger på startskærmen.

2. Udfør en af følgende handlinger, afhængigt af dit operativsystem:

• Android 2.x: Tryk på Programmer og derefter på Udvikling.

• Android 3.x - Android 4.3: Tryk på Indstillinger for udvikling, og tryk på skydeknappen ved siden af for at slå den Til.

• Android 4.4.x (KitKat) og nyere: Tryk på Om telefonen, og gå ned til Build-nummer.

Tryk fem gange på Build-nummer, indtil der vises en dialogboks med teksten "Nu er du udvikler". Vend tilbage til menuen Indstillinger, og tryk på Indstillinger for udvikling.

3. Tryk på USB-fejlfinding for at slå det Til.

4. Læs advarslen på skærmen, og klik på OK.

5. Forbind telefonen med computeren via USB-kablet.

6. Vælg den tilsluttede enhedsmodel i Dalvik Debug Monitor for at starte oprettelsen af logfiler.

7. Klik på Enhed på menulinjen.

8. Vælg Kør logcat i rullemenuen.

9. Logfilerne oprettes løbende i vinduet Fjernkommando.

Klik på Annuller for at gemme fejlfindingslogfilerne.

10. Klik på Gem.

11. Vælg en placering, og angiv et filnavn i dialogboksen Gem output ..., når den vises.

Gem filen med filtypenavnet .doc for at bevare fejlfindingslogfilernes rækkefølge.

12. Klik på Gem.

13. Klik på Udført.

TRIN 4

Optagelse af skærmbilleder

1. Vælg enhedens model under Navn i det øverste venstre hjørne af Dalvik Debug Monitor.

2. Klik på Enhed på menulinjen.

3. Vælg Skærmbillede i rullemenuen.

Der bliver taget et billede af den aktive skærm på enheden.

4. Udfør en af følgende handlinger i vinduet Skærmbillede af enhed :

• Hvis du vil tage et billede af en bestemt menu eller en installeret app, skal du åbne menuen eller appen på enheden og klikke på Opdater

• Du kan ændre retningen på det billede, du har taget, ved at klikke på Roter

• Du kopierer det billede, du har taget, til udklipsholderen ved at klikke på Kopiér

5. Klik på Gem.

6. Vælg en placering, og angiv et filnavn i dialogboksen Gem billede ..., når den vises.

7. Klik på Gem.

8. Klik på Udført.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v59310300_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 28/10/2016