Konfiguration af følsomhed for portscanning

Portscanner er et program, der udfører en vilkårlig søgning efter sårbare områder på de computere, der er sluttet til et netværk. Når du bruger internettet, forsøger portscannere muligvis at inficere programmer via sårbarheder i din Mac. Funktionen Beskyttelse mod sårbarheder overvåger din Mac for portscanninger og blokerer forbindelser fra uautoriserede eller ukendte computere.

Portscanninger kan også bruges til lovlige formål. Eksempelvis, hvis netværksadministratoren udfører portscanninger for at finde og løse eventuelle problemer i din Mac. Du kan justere følsomheden af Beskyttelse mod sårbarheder, så den registrerer portscanninger.

Norton-programmet giver dig besked, hver gang der blokeres en portscanning. Antallet af beskeder varierer, baseret på det følsomhedsniveau der konfigureres for portscanninger. Norton-programmet viser f.eks. flere beskeder, hvis du konfigurerer indstillingen Mest sikker. Norton-programmet kan ikke registrere portscanninger, når den indbyggede Mac OS X-firewall er aktiveret.

Konfiguration af følsomhed for portscanning

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Firewall i ruden i venstre side.

3. Klik på indstillingsikonet i rækken Beskyttelse mod sårbarheder.

4. I vinduet Beskyttelse mod sårbarheder skal du klikke på fanen Avanceret.

5. Vælg et af følgende følsomhedsniveauer under Følsomhed :

Mest sikker

Når du indstiller dette niveau, er Norton-programmet mere følsom ved portscanning. Det blokerer alle programmers adgang til din Mac og viser advarsler. Når du bruger et offentligt trådløst netværk, skal du vælge denne indstilling for at yde maksimal beskyttelse af din Mac.

Moderat sikkerhed

Når du vælger dette niveau, er Norton-programmet moderat følsomt ved portscanninger og blokerer alle ukendte eller uønskede programmer, der forsøger at få adgang til din Mac.

Indstillingen er valgt som standard.

Mindre sikker

Når du vælger dette niveau, er Norton-programmet mindre følsomt ved portscanninger og tillader programmer at få adgang til din Mac. Norton-programmet scanner imidlertid alle de programmer, der forsøger at få adgang til din Mac, og giver dig besked om programmernes oplysninger.

6. Klik på Udført.

< Tilbage

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.