Min computer kører langsomt

En pludselig forringelse af computerens ydeevne skyldes ofte den software, der er installeret sidst, eller en opdatering til operativsystemet eller nogle drivere. Der kan være mange andre grunde til, at computerens ydeevne pludselig eller gradvist forringes.

• Nogle programmer, som indlæses ved starten, giver konflikter

• Flere sikkerhedsprogrammer

• Softwareopdateringer eller drivere, der er installeret for nylig

• Browserudvidelser fra tredjeparter

• Filroderi, der er opstået i løbet af flere år

• Mange emner indlæses ved start

• En virusinfektion

Chat med Norton Support om løsning af problemet

Chat nu

Eller fortsæt med selv at forsøge at finde en løsning på problemet.

Du skal finde ud af, hvornår computeren kører langsomt, før du kan finde årsagen. Du oplever muligvis, at det går langsomt, når du søger på nettet, starter computeren eller starter et bestemt program, eller at browseren reagerer langsomt. Vælg det emne, der bedst passer til din situation, hvis du vil forbedre computerens ydeevne.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v59066932_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 15/11/2016