Min browser er længe om at starte

Der er flere ting, der kan få din webbrowser til at starte eller køre langsomt. Den mest almindelige årsag er, at der er installeret værktøjslinjer fra tredjeparter eller uønskede værktøjslinjer på computeren. Hent og kør Norton Power Eraser - Scanning efter uønskede programmer, hvis du vil fjerne disse værktøjslinjer fra computeren. Årsagen kan også være, at der allerede er installeret et sikkerhedsprogram, som ikke er fra Symantec, på computeren. Symantec anbefaler, at du kun kører ét antivirus- eller antispyware-program.

TRIN 1

Hent og kør Norton Power Eraser - Scanning efter uønskede programmer

1. Hent Norton Power Eraser.

2. Klik på Gem.

3. Vælg Skrivebord som placering, og klik på Gem.

4. Hvis du vil køre Norton Power Eraser, skal du dobbeltklikke på filen NPE.exe.

Hvis vinduet til kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

5. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

6. Klik på ikonet Scanning efter uønskede programmer i vinduet Norton Power Eraser.

Når Norton Power Eraser har fuldført scanningen, vises resultaterne i vinduet Scanning efter uønskede programmer er fuldført.

7. Klik på Afinstaller ud for uønskede programmer eller værktøjslinjer i vinduet Scanning efter uønskede programmer er fuldført.

8. Følg anvisningerne på skærmen.

9. Når afinstallationen er færdig, skal du genstarte computeren.

TRIN 2

Kør Norton Power Eraser-scanningen

1. Hvis du vil køre Norton Power Eraser, skal du dobbeltklikke på filen NPE.exe.

Hvis vinduet til kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

2. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

3. Klik på ikonet Scan efter risici i vinduet Norton Power Eraser.

4. Norton Power Eraser udfører som standard en Rootkit-scanning og kræver, at du genstarter computeren. Når du bliver bedt om at genstarte computeren, skal du klikke på Genstart. Hvis du ikke ønsker at inkludere Rootkit-scanningen, skal du gå til Indstillinger og fjerne markeringen for funktionen Inkluder rootkitscanning (computeren skal genstartes).

5. Når computeren er genstartet, starter scanningen automatisk. Følg anvisningerne på skærmen.

TRIN 3

Find det tilføjelsesprogram til browseren, der gør computeren langsommere

1. Start din browser.

2. Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af hvilken browser du bruger:

• Internet Explorer: Klik på Administrer tilføjelsesprogrammer i menuen Funktioner.

• Mozilla Firefox: Klik på ikonet Åbn menu i øverste højre hjørne, og klik på Tilføjelser. Vælg Udvidelser på siden Administration af tilføjelser.

• Google Chrome: Klik på ikonet Tilpas og konfigurer Google Chrome i øverste højre hjørne, og klik på Indstillinger. Klik på Udvidelser under Chrome.

3. Vælg udvidelserne én ad gangen, og deaktiver dem.

Hvis internetforbindelsen bliver langsommere, når du tilføjer et bestemt tilføjelsesprogram, skal du lade det være deaktiveret.

TRIN 4

Afinstaller sikkerhedsprogrammer, der ikke er fra Symantec

Du kan også læse dokumentationen til programmet eller kontakte programmets producent for at få at vide, hvordan du afinstallerer et sikkerhedsprogram, som ikke er fra Symantec.

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

appwiz.cpl

3. På listen over installerede programmer skal du vælge det sikkerhedsprogram, der ikke er fra Symantec, og derefter klikke på Afinstaller eller Fjern.

4. Følg anvisningerne på skærmen.

5. Når afinstallationen er færdig, skal du genstarte computeren.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v59066911_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 29/07/2016