Programmerne på computeren er for længe om at starte eller køre

Der er flere ting, der kan få programmerne til at starte eller køre langsomt. Norton kan hjælpe dig med nogle af årsagerne.

Før du følger disse trin, skal du sørge for at finjustere computeren vha. Norton-funktionerne til forbedring af ydeevnen. Der er flere oplysninger i Løs problemer med langsom computer.

TRIN 1

Genstart computeren

• Hvis der er mange programmer, der kører i baggrunden, kan det få programmerne til at starte eller køre langsomt. Hvis du genstarter computeren, er det kun de nødvendige programmer, der kører i baggrunden.

Prøv at køre det program, der var langsomt, når du har genstartet computeren.

TRIN 2

Kør Norton Filoprydning

Norton Filoprydning fjerner uønskede filer i mapper med midlertidige Windows-filer. Med tiden kan disse filer lægge beslag på en stor del af lagerpladsen på harddisken og desuden forringe computerens ydeevne.

1. Start Norton.

2. Klik på Ydeevne i Norton-vinduet, og klik derefter på Filoprydning.

TRIN 3

Afinstaller sikkerhedsprogrammer, der ikke er fra Norton

Alle sikkerhedsprogrammer er designet, så de kan fungere selvstændigt på en computer. Hvis der er flere sikkerhedsløsninger på den samme computer, er de som regel ikke optimeret til at fungere samtidig, hvilket medfører en forringelse af ydeevnen.

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

appwiz.cpl

3. På listen over installerede programmer skal du vælge det sikkerhedsprogram, der ikke er fra Norton, og derefter klikke på Afinstaller eller Fjern.

4. Følg anvisningerne på skærmen.

5. Når afinstallationen er færdig, skal du genstarte computeren.

Du kan også læse dokumentationen til programmet eller kontakte programmets producent for at få at vide, hvordan du afinstallerer et sikkerhedsprogram, som ikke er fra Norton.

TRIN 4

Hent og kør Norton Power Eraser

En af de mest almindelige årsager er, at computeren er inficeret. Kør Norton Power Eraser for at udføre en grundig scanning og fjerne infektionen.

1. Hent Norton Power Eraser.

2. Klik på Gem.

3. Vælg Skrivebord som placering, og klik på Gem.

4. Hvis du vil køre Norton Power Eraser, skal du dobbeltklikke på filen NPE.exe.

Hvis vinduet til kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

5. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

6. Klik på ikonet Scan efter risici i vinduet Norton Power Eraser.

7. Norton Power Eraser udfører som standard en Rootkit-scanning og kræver, at du genstarter computeren. Når du bliver bedt om at genstarte computeren, skal du klikke på Genstart. Hvis du ikke ønsker at inkludere Rootkit-scanningen, skal du gå til Indstillinger og fjerne markeringen ud for funktionen Inkluder Rootkit-scanning (Systemet skal genstartes).

8. Når computeren er genstartet, starter scanningen automatisk. Følg anvisningerne på skærmen.

Vent på, at scanningen bliver fuldført.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v59066829_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/07/2018