Sådan fjernes et sikkerhedsprogram, som ikke er fra Symantec, på computeren

Hvis sikkerhedsprogrammer, der ikke er fra Symantec, ikke kan fjernes fra computeren, anbefaler vi, at du anvender det særlige afinstallationsprogram eller følger vejledningen for hver enkelt program. Inden du fjerner programmet, anbefaler vi, at du opretter et systemgendannelsespunkt.

Afinstallation af sikkerhedsprogrammer, som ikke er fra Symantec

Placeringen af disse dokumenter kan ændres uden varsel. Symantec stiller kun disse link til rådighed af praktiske hensyn. Inkluderingen af sådanne link antyder ikke, at Symantec støtter, anbefaler eller accepterer ansvar for indholdet på sådanne sider.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v58573469_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 06/10/2016