Opgrader Norton-programmet

Norton-programmet på din computer er ikke opdateret. Du kan løse problemet med Norton-programmet ved at opgradere til den seneste version. Ved at opgradere til den seneste version kan du få løst mange af de problemer, der opstår i ældre versioner, og få glæde af følgende ekstrafunktioner:

• Markedets førende sikkerhed der ikke tærer på hastigheden

• Beskyttelse af pc'en og dine personlige oplysninger mod nye faretyper på nettet

• Den senest opdaterede beskyttelse mod virus

Hvis du modtog Norton-programmet fra din tjenesteudbyder, skal du gå tilbage til tjenesteudbyderens websted og følge dennes anvisninger til at hente den seneste version af Norton-programmet.

Hvis du har et Norton-program fra 2005 eller tidligere, skal du opgradere programmet i Norton Online Store

Hvis du har et Norton 2006-program eller en senere version med et gyldigt abonnement, kan du hente den seneste version af Norton-programmet gratis. Gå til Nortons opdateringscenter, og hent og installer den nyeste version af dit Norton-program.

Opgrader Norton-programmet

1. Åbn Nortons opdateringscenter.

2. Klik på Opdater nu.

Hvis programmet ikke downloades automatisk, skal du downloade det manuelt.

3. I vinduet med Filoverførsel - sikkerhedsadvarsel skal du klikke på Kør.

4. Følg anvisningerne på skærmen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v58540272_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 26/10/2016