Automatisk blokering af adresser slettes, når jeg deaktiverer Beskyttelse mod indtrængen i mit Norton 2012-program

Når du deaktiverer Beskyttelse mod indtrængen, slettes de eksisterende adresser på listen til Automatisk blokering.

Når du aktiverer Beskyttelse mod indtrængen igen, begynder programmet at overvåge forsøg på indtrængen og føjer de angribende computere til listen til Automatisk blokering.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v58455173_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Sidst ændret: 29/11/2011