Sådan finder du adgangskoden til Tyverisikring i Norton Mobile Security

Oplåsning af enheden

1. Log på Norton.

2. Vælg den låste enhed på listen over enheder.

3. På siden Administrer funktioner i Tyverisikring vises der en firecifret adgangskode sammen med enhedens status i øverste højre hjørne.

Notér adgangskoden.

4. Du kan låse enheden op på følgende måder:

• Klik på Fjern skærmlås under Administrer funktioner i Tyverisikring.

Hvis du vil oprette en Norton-konto, skal enheden have forbindelse til internettet.

• Du kan låse enheden op manuelt uden en internetforbindelse ved at angive den firecifrede adgangskode og så trykke på Lås op.

Mobilenheden er nu låst op.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v58436907_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 24/07/2017