Jeg har glemt min Anti-Theft-adgangskode til Norton Mobile Security

Oplåsning af enheden

1. Log på webstedet for Norton Mobile Security ved hjælp af din mailadresse og adgangskode.

2. Vælg den enhed, der er låst.

3. Den firecifrede adgangskode til enheden vises øverst til højre på Norton Mobile Security-webstedet.

4. Du kan låse enheden op ved at udføre én af følgende handlinger:

• Klik på Lås enhed op.

Enheden skal have forbindelse til internettet, før den kan låses op via en fjernforbindelse fra Norton Mobile Security-webstedet .

• Du kan låse enheden op manuelt ved at angive den firecifrede adgangskode og derpå trykke på Lås op.

Mobilenheden er nu låst op.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v58436907_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 27/10/2016