Flere oplysninger om en kreditkortopkrævning for Nortons automatiske fornyelse på dit kontoudtog

Opkræves der et årligt Norton-fornyelsesgebyr på dit kreditkort?

Hvis der står et lignende beløb på dit kontoudtog, bliver du opkrævet for Nortons automatiske fornyelsestjeneste. Betalingen dækker forlængelse af abonnementet på Norton-programmet, så du fortsat er beskyttet mod virus og andre trusler.

Du bliver tilbudt denne tjeneste, når du køber eller fornyr Norton-programmer. Hvis du ser beløbet på dit kontoudtog, er du altså blevet tilmeldt ved et tidligere køb. Når du er tilmeldt, opkræves beløbet en gang om året, så længe du er tilmeldt tjenesten. Vi sender dig en mail, før vi opkræver beløbet, så du ved, at opkrævningen er på vej. Du kan selvfølgelig altid annullere tjenesten.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v58152595_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android, Mac OS X, Windows
Sidst ændret: 18/05/2018