Få mere at vide om opkrævningen for automatisk fornyende abonnement på dit kontoudtog

Automatisk fornyelse af abonnement sikrer en uafbrudt Norton-beskyttelse af dine enheder og data mod virus og andre trusler. Det udvider automatisk dit Norton-produktabonnement med endnu et år, når det udløber.

Hvis du ser en "Årlig Norton-fornyelse"-afgift på dit kontoudtog, har du tilmeldt dig automatisk fornyelse af abonnement under et tidligere køb hos os.

Du får tilbudt mulighed for automatisk tilmelding til fornyelse, når du køber eller fornyer Norton-produkter på Norton.com. Når du er tilmeldt automatisk fornyelse af abonnement, opkræves beløbet en gang om året, så længe du er tilmeldt tjenesten. Vi sender dig en mail med forudgående fakturering, før vi debiterer dig, så du ved om gebyret.

Hvis du vil opsige et abonnement, som automatisk fornyes, kan du gøre det når som helst. Log ind på din konto og besøg Mine abonnementer fane.

Hvis du allerede er blevet debiteret og ønsker at anmode om tilbagebetaling, skal du kontakte Kundeservice og support.

Kontakt os

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v58152595
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 15/11/2020