Sletning af din Norton Family-konto

Slet din Norton Family-konto

1. Log på webstedet for Norton Family med din mailadresse og adgangskode.

2. På Norton Family-siden under Forældre skal du klikke på ikonet for indstillinger på din forældrekonto.

3. Klik på Slet min Norton Family-konto ved siden af brugernavnet.

4. Indtast adgangskoden til din forældrekonto, og klik på Bekræft.

Norton Family-kontoen er nu slettet.

Når du sletter Norton Family-kontoen, har det ingen betydning for de øvrige Norton-tjenester, som er knyttet til den samme Norton-konto. Du kan stadig bruge den samme mailadresse og adgangskode til at logge ind på andre Norton-tjenester.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v58074117_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem  Windows, Android
Sidst ændret: 10/06/2016