Gendannelse af Norton Identity Safe-værktøjslinjen i browseren

Norton-værktøjslinjen installeres sammen med et Norton-program som f.eks. Norton Antivirus, Norton Internet Security, Norton 360 eller Norton Security. Men i visse browsere skal du muligvis installere udvidelsen fra den respektive webbutik.

Hvis du bruger en Mac-computer og ikke kan finde Norton Identity-værktøjslinjen, skal du læse Gendannelse af Norton-værktøjslinjen eller -udvidelsen på Mac-computere. Hvis du bruger Microsoft Edge-browseren, kan du læse denne artikel: Kompatibilitet mellem Norton-værktøjslinjen eller Norton Identity Safe og Microsoft Edge-browseren.

TRIN 1

Opdatering til den nyeste Norton-version.

• Du kan hente den nyeste version af Norton på Norton Opdateringscenter, hvis du har et aktivt abonnement. Hvis Norton kommer fra din tjenesteudbyder, kan du spørge udbyderen, om det er den nyeste version.

TRIN 2

Kør LiveUpdate

1. Start Norton.

2. Klik på Sikkerhed i hovedvinduet og derefter på LiveUpdate.

Hvis du har downloadet Norton Identity Safe fra webstedet, skal du klikke på ikonet Indstillinger nederst i hovedvinduet. Klik på Kontrollér, om der er nye opdateringer i vinduet Indstillinger på fanen Om.

3. Når Norton LiveUpdate er færdig, skal du klikke på OK.

4. Kør LiveUpdate, indtil du ser meddelelsen: "Norton-programmet har de seneste opdateringer."

5. Luk alle programmer, og genstart computeren.

TRIN 3

Aktivér Norton-værktøjslinjen i internetbrowseren

• Vælg din internetbrowser for at aktivere Norton Identity Safe-værktøjslinjen:

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v58055475_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 12/09/2017