Jeg kan ikke finde Norton Identity Safe-værktøjslinjen i min internetbrowser

Norton-værktøjslinjen installeres sammen med et Norton-program, som f.eks. Norton Antivirus, Norton Internet Security, Norton 360, Norton Security eller Norton Identity Safe. Men i visse browsere skal du muligvis installere udvidelsen fra den respektive webbutik.

Hvis du er på en Mac, og du ikke kan finde Norton Identity-værktøjslinjen, skal du følge anvisningerne i denne -artikel

TRIN 1

Opdater til den nyeste version af Norton-programmet

• Du kan hente den nyeste version af dit Norton-program fra Norton Opdateringscenter, hvis du har et aktivt abonnement. Hvis Norton-programmet er fra din tjenesteudbyder, kan du spørge vedkommende, om det er den nyeste version.

TRIN 2

Kør LiveUpdate

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Sikkerhed i hovedvinduet og derefter på LiveUpdate.

Hvis du har downloadet Norton Identity Safe fra webstedet, skal du klikke på ikonet Indstillinger nederst i hovedvinduet. Klik på Kontrollér, om der er nye opdateringer i vinduet Indstillinger på fanen Om.

3. Når Norton LiveUpdate er færdig, skal du klikke på OK.

4. Kør LiveUpdate, indtil du ser meddelelsen: "Norton-programmet har de seneste opdateringer."

5. Luk alle programmer, og genstart computeren.

TRIN 3

Aktivér Norton-værktøjslinjen i internetbrowseren

• Vælg din internetbrowser for at aktivere Norton Identity Safe-værktøjslinjen:

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v58055475_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 26/09/2016