Fejlmeddelelsen: (8921,229) "Der kunne ikke etableres forbindelse til Norton LiveUpdate-serveren. Kontroller din internetforbindelse" vises, når jeg kører LiveUpdate i Norton 360 version 5.0

TRIN 1

Kontroller datoen for virusdefinitionerne

1. Start Norton 360.

2. Kontroller tidspunktet ud for definitionsopdateringerne i Norton 360-vinduet.

3. Vælg en af følgende muligheder afhængigt af situationen:

• Hvis det er mindre end en dag siden, skal du vente i 24 timer og køre LiveUpdate igen.

• Hvis det er mere end en dag siden, skal du gå videre fra trin 2 og opdatere dine virusdefinitioner.

TRIN 2

Opdater virusdefinitionerne

1. Gå til opdateringssiden, hvor du finder de nyeste virusdefinitioner.

HENT DEFINITIONER

2. Afhængigt af hvilken version af Windows du bruger, skal du gøre et af følgende:

• Windows 7/Vista/XP 32-bit: Klik på den første fil på listen under Filnavn. Filnavnet starter med årstallet og slutter med v5i32.exe. f.eks. 20070828-017-v5i32.exe

• Windows 7/Vista 64-bit: Gå til afsnittet for 64-bit platforme, og klik på den første fil på listen med filnavne. Filnavnet starter med årstallet og slutter med v5i64.exe. f.eks. 20090922-017-v5i64.exe

3. Gem filen på skrivebordet i Windows.

4. På skrivebordet skal du dobbeltklikke på den fil, du har hentet.

TRIN 3

Aktiver Auto-Protect, når computeren startes, og foretag en komplet systemscanning

1. Start Norton 360.

2. Klik på Indstillinger.

3. Klik på Antivirus under Detaljerede indstillinger.

4. Flyt skydeknappen hen mod midten til Normal under Automatisk beskyttelse, hvis du har slået "Aktiver beskyttelse fra start" fra.

5. Hvis Auto-Protect under fanen Realtidsbeskyttelse viser Fra, skal du klikke på statusindikatoren, så funktionen bliver slået til.

6. Klik på Anvend, og klik derefter på Luk.

7. Klik på Opgaver i Norton 360-vinduet.

8. Klik på Kør scanninger under Generelle opgaver.

9. Klik på Komplet systemscanning under Computerscanning.

10. Klik på Start.

11. Når scanningen er færdig, skal du klikke på Luk.

Hvad gør jeg, hvis dette ikke virkede?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v58052616_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 03/12/2012