Opdater dine Norton-tjenester

Hvis du har et aktivt abonnement, opdaterer Norton din Norton-tjeneste til den nyeste version. Du kan fjernopdatere din aktuelle tjeneste til den nyeste version uden nogen omkostninger, så længe du har et aktivt abonnement.

Din enhed skal være tændt og sluttet til internettet.

Hvis du bruger en ældre version af et Norton-produkt, har du ikke adgang til alle funktioner, du kan få fat i og styre fra Norton-kontoen.

Når du opgraderer din Norton-tjeneste til den nyeste version, er din abonnementsstatus uændret. Hvis du f.eks. har 200 dage tilbage af abonnementsperioden for din aktuelle version af Norton, og du opgraderer til den nyeste version, er der stadig 200 dage tilbage af abonnementsperioden efter opgraderingen.

Der er ingen opgraderinger til Norton Family i øjeblikket.

Opdater dine Norton-tjenester

1. Log på din Norton-konto.

2. Gå ind på siden Mit abonnement, og klik på Opdater ud for den Norton-tjeneste, du ønsker at opdatere.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v58026314_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 28/11/2018