Sådan opdateres Norton-tjenesten

Når du har et aktivt abonnement, opdaterer Norton din Norton-tjeneste til den nyeste version. Du kan fjernopdatere din aktuelle tjeneste til den nyeste version uden nogen omkostninger, så længe du har et aktivt abonnement.

Din enhed skal være tændt og sluttet til internettet.

Hvis du bruger en ældre version af et Norton-program, har du ikke adgang til alle funktioner på Norton-kontoen.

Når du opgraderer din Norton-tjeneste til den nyeste version, er din abonnementsstatus uændret. Hvis du f.eks. har 200 dage tilbage af abonnementsperioden for din aktuelle version af Norton, og du opgraderer til den nyeste version, er der stadig 200 dage tilbage af abonnementsperioden efter opgraderingen.

Der er ingen opgraderinger til Norton Family i øjeblikket.

Opdatering af Norton-tjenesten

1. Log på din Norton-konto.

2. Klik på linket Opdater ved siden af den Norton-tjeneste, som du vil opdatere, på siden Abonnementer.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v58026314_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 27/03/2018