Meddelelsen "Der kunne ikke oprettes forbindelse til programmet ..." vises, når jeg kører Norton Speed Disk i Norton Utilities

Du skal afinstallere og derefter geninstallere Norton Utilities for at løse problemet.

TRIN 1

Afinstaller Norton Utilities

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Skriv følgende tekst i dialogboksen Kør, og tryk på Enter :

appwiz.cpl

3. Klik på Norton Utilities på listen over installerede programmer, og klik derefter på Fjern eller Afinstaller.

4. Klik på Ja for at bekræfte.

5. Når afinstallationen er afsluttet, skal du lukke alle programmer og genstarte computeren.

TRIN 2

Geninstallation af Norton Utilities

1. Gør et af følgende:

• Hvis du har cd'en med programmet, skal du sætte den i drevet og derefter klikke på Installer Norton Utilities.

• Hvis du ikke har cd'en med programmet, skal du downloade installationsprogrammet til Norton Utilities 16 eller Norton Utilities 15. Dobbeltklik på filen, når den er hentet ned på computeren.

Sørg for at downloade den rigtige version af Norton Utilities, dvs. den du har en produktnøgle til. Produktnøglen til Norton Utilities 16 kan ikke bruges til Norton Utilities 15 eller omvendt.

2. Klik på Næste.

3. Læs licensaftalen, og klik derefter på Jeg accepterer licensaftalen. Du kan ikke fortsætte installationen, med mindre du accepterer licensaftalen.

4. Klik på Næste. Følg anvisningerne på skærmen.

5. Du bliver bedt om at køre Smart Update, når installationen er gennemført. Klik på Næste for at fortsætte med opdateringen af Norton Utilities.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v57965929_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 27/01/2016