Norton AntiSpam-værktøjslinjen vises ikke i mit mailprogram, efter at jeg har installeret Norton-programmet

Hvis Norton AntiSpam-værktøjslinjen ikke vises i mailprogrammet, skal du kontrollere, at mailprogrammet er kompatibelt med Norton AntiSpam.

Norton AntiSpams kompatibilitet med mailprogrammer

• Microsoft Outlook: Outlook 2003 og nyere

• Outlook Express: Norton AntiSpam understøttes ikke i Outlook Express

• Windows Mail: Norton AntiSpam er kompatibel med Windows Mail på Windows Vista og Windows 7.

Mærkaten [Norton AntiSpam] føjes til spammail, men Norton AntiSpam-værktøjslinjen vises ikke. Du skal tilføje en regel i Windows Mail for at flytte mailen til mappen med spam.

Understøttede protokoller og porte:

• Det er kun POP3-protokollen, der understøttes.

• POP3 med SSL understøttes ikke.

• IMAP- og Exchange-konti understøttes ikke.

• Hvis mailklienten er konfigureret til andre porte end standardporten (110), skal den nye port føjes til de beskyttede porte.

Føj en port til listen over beskyttede porte

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Indstillinger.

3. Klik på AntiSpam under Detaljerede indstillinger.

4. Klik på Konfigurer ud for Beskyttede porte på fanen Filter.

5. Klik på Tilføj.

6. Vælg porttypen, og indtast portnummeret i vinduet Tilføj port, der skal beskyttes. Klik på Ok.

7. Klik på Anvend, og klik derefter på OK.

Norton AntiSpam-værktøjslinjen vises ikke i Microsoft Outlook, hvis den ikke er integreret. Du kan rette fejlen ved at deaktivere og aktivere integration af AntiSpam-klienten.

Disse anvisninger er til den nyeste udgave af Nortons programmer. Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version eller ikke kender din produktversion.

TRIN 1

Deaktiver AntiSpam-klientintegration i Microsoft Outlook

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Indstillinger.

3. Klik på AntiSpam under Detaljerede indstillinger.

4. Klik på skydeknappen ved siden af Outlook for at slå den fra - under Mailklienter på fanen Klientintegration.

5. Klik på Anvend, og klik derefter på Luk

6. Luk alle programmer, og genstart derefter computeren.

TRIN 2

Aktivér AntiSpam-klientintegration i Microsoft Outlook igen

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Indstillinger.

3. Klik på AntiSpam under Detaljerede indstillinger.

4. Klik på skydeknappen ved siden af Outlook for at slå den til - under Mailklienter på fanen Klientintegration.

5. Klik på Anvend, og klik derefter på Luk

6. Luk alle programmer, og genstart derefter computeren.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v57920813_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/03/2016