Visning af oplysninger om dine Norton-tjenester

På siden Tjenester vises det antal installationer, som er til rådighed for de Norton-abonnementer, der er registreret på Norton-kontoen.

Hvis du har brugt alle tilladte installationer i dit aktuelle abonnement, skal du købe en ekstra produktnøgle i Symantec Store for at installere tjenesten på en enhed. Derudover kan du afinstallere Norton-tjenesten på en enhed, hvor den er installeret, og installere den igen på en anden enhed. Der er yderligere oplysninger under Sådan overføres Norton-tjenesten til en ny enhed

Du kan få vist oplysninger om alle dine registrerede Norton-tjenester på siden Tjenester. Du kan se følgende oplysninger for hver af Norton-tjenesterne:

• Status for tjenesten

• Produktnøgle

• Serienummer

• Abonnementets udløbsdato

• Navne på de enheder, hvor tjenesten er installeret

• Den dato, tjenesten blev installeret på de forskellige enheder

Se oplysninger om dine Norton-tjenester

1. Log på Norton-kontoen.

2. Klik på tjenestenavnet på siden Tjenester for at få vist tjenesteoplysningerne.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v57840235_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 03/10/2016