Visning af oplysninger om dine Norton-programmer og -tjenester

På siden Tjenester vises det antal installationer, som er til rådighed for de Norton-abonnementer, der er registreret på Norton-kontoen.

Hvis du har brugt alle tilladte installationer i dit aktuelle abonnement, skal du købe en ekstra produktnøgle i Symantec Store for at installere programmet på en enhed. Derudover kan du afinstallere Norton-programmet på en enhed, hvor det er installeret, og installere det igen på en anden enhed. Du kan finde yderligere oplysninger i Sådan overføres Norton-programmet til en ny enhed

Du kan få vist oplysninger om alle dine registrerede Norton-programmer og -tjenester på siden Tjenester. Du kan se følgende oplysninger for hvert af Norton-programmerne:

• Status for programmet

• Produktnøglen

• Programmets serienummer

• Programmets udløbsdato

• Navnene på de enheder, hvor programmet er installeret

• Den dato, programmet blev installeret på de forskellige enheder

Sådan får du vist oplysninger om dine Norton-programmer og -tjenester

1. Log på din Norton-konto.

2. Skriv den mailadresse og adgangskode, som er knyttet til Norton-kontoen.

3. Klik på produktnavnet på siden Tjenester for at få vist produktoplysningerne.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v57840235_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 09/09/2015