Tjenester, der ikke kan administreres

Du kan kun administrere Norton-tjenester, som er registreret på din Norton-konto. Hvis Norton-tjenesten ikke er registreret på din konto, er registreret på en anden Norton-konto eller stammer fra visse Norton-partnere, kan du ikke gøre følgende via Norton-kontoen:

• Forny produktnøglen.

• Få vist abonnementsoplysningerne.

• Løse eventuelle sikkerhedsproblemer eksternt.

• Opdatere til den seneste version af programmet.

Du skal derfor registrere alle dine Norton-tjenester via den samme Norton-konto.

Hvis enheden har et Norton-program, som er registreret på en anden Norton-konto, skal Norton først afinstalleres fra den enhed. Log på Norton-kontoen, og installer den nyeste version af Norton-programmet.

Hvis du fik Norton fra en Norton-partner, administrerer partneren Norton-tjenesten. I så fald kan du muligvis ikke benytte alle funktionerne i Norton.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v57840232_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 18/06/2018