Om programmer, der ikke kan administreres

Du kan kun administrere Norton-programmer, som er registreret på din Norton-konto. Hvis Norton-programmet ikke er registreret på din konto, er registreret på en anden Norton-konto eller stammer fra visse Norton-partnere, kan du ikke gøre følgende via Norton-kontoen:

• Forny produktnøglen.

• Få vist abonnementsoplysningerne.

• Løse eventuelle sikkerhedsproblemer eksternt.

• Opdatere til den seneste version af programmet.

Du skal derfor registrere alle dine Norton-programmer via den samme Norton-konto.

Hvis du har føjet en Mac til Norton via en anden Norton-konto, skal du geninstallere Norton-agenten på den pågældende enhed via den Norton-konto, du brugte, da du registrerede Norton-programmet. Du skal bruge den samme mailadresse til at registrere programmet på Norton-kontoen og installere Norton-agenten.

Norton-agenten er ikke nødvendig, hvis du har Norton Security installeret på din Mac.

Norton-agenten bruger automatisk den mailadresse, som du anvendte til at logge på Norton-kontoen.

Hvis du vil knytte enheden til en anden Norton-konto, skal du logge på din Norton-konto og fjerne enheden fra den aktuelle Norton-konto. Sådan fjerner du en enhed fra Norton-kontoen

Når du har fjernet enheden, beder Norton-agenten på enheden om en mailadresse. Skriv den mailadresse, som hører til den nye Norton-konto. Enheden føjes derpå til den nye Norton-konto.

Hvis du har føjet en Windows-enhed til Norton via en anden Norton-konto, skal du opdatere mailadressen i Norton-sikkerhedsprogrammet.

Hvis du fik Norton-programmet fra en Norton-partner, administrerer partneren Norton-programmet. I så fald kan du muligvis ikke benytte alle funktionerne i Norton.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v57840232_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 01/04/2016