Registrering af Norton-programmet

Hvis du vil administrere dine Norton-programmer via Norton-kontoen, skal du registrere Norton-programmet på Norton-kontoen. Norton opbevarer dine produktnøgler samt konto- og faktureringsoplysninger på Norton-kontoen. Hvis du ikke har registreret dit produkt, bliver du bedt om at registrere det.

Sådan registrerer du dit Norton-program på en Norton Account

1. Brug den enhed, hvor dit Norton-sikkerhedsprogram er installeret.

2. Start Norton-sikkerhedsprogrammet.

3. Klik på Log på i Norton-sikkerhedsprogrammets hovedvindue.

Klik på Konto > Log på Norton-kontoen i forbindelse med Norton 360.

4. Indtast loginoplysningerne til din Norton-konto på siden, der vises, og klik på Næste.

5. Følg anvisningerne på skærmen.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v57622941_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 09/09/2015