Hent anvisningerne til Norton-produkter

Når computeren er genstartet, starter installationen af Norton-programmet automatisk. Sørg for, at du starter filoverførslen på den computer, hvor du vil installere Norton-produktet.

Du kan få hjælp til problemer i forbindelse med filoverførsler i hjælpen til Hent og installer.

Hent og kør Norton Downloadmanager

1. Log på Norton.

2. Vælg det program, du vil downloade, på siden Abonnementer.

3. Klik på Download.

4. Klik på Acceptér og download i vinduet Installer på denne enhed.

Følg anvisningerne på skærmen, og kør og gem installationsprogrammet. Disse kan variere, alt efter hvilken browser du bruger. Hvis du gemmer filen, skal du sørge for at dobbeltklikke på den, der hvor du har gemt den efter den er overført.

5. Klik på Kør, OK eller Fortsæt, hvis der vises en sikkerhedsadvarsel eller et bekræftelsesvindue.

Når installationsprogrammet åbnes, bliver programmet automatisk downloadet, installeret og aktiveret.

Yderligere oplysninger

• Når du starter filoverførslen, lægges Norton Downloadmanager-ikonet på skrivebordet. Hvis overførslen bliver annulleret eller afbrudt, skal du dobbeltklikke på ikonet Norton Downloadmanager for at genoptage den.

• Norton Downloadmanager installerer produktet automatisk. Hvis det ikke sker, skal du klikke på ikonet Norton Downloadmanager på skrivebordet.

• Når du køber et produkt i Nortons onlinebutik, har du mulighed for at hente produktet, så snart din bestilling er gennemført. Hvis du har lukket dette vindue eller har brug for at downloade programmet på en anden computer eller på et senere tidspunkt, kan du gøre det via din Norton-konto.

• Du kan få hjælp til andre problemer i forbindelse med filoverførsel i hjælpen til Hent og installer.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v57190140_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 01/09/2017