Fejlmeddelelsen: (8920,204) "Norton LiveUpdate kunne ikke installere en opdatering" vises, når jeg kører LiveUpdate i mit Norton-program

Disse anvisninger er til den nyeste udgave af Nortons programmer. Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version eller ikke kender din produktversion.

TRIN 1

Deaktiver Begrænsning af netværksanvendelse

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Indstillinger.

3. Klik på Firewall under Detaljerede indstillinger. På fanen Generelle indstillinger ud for Begrænsning af netværksanvendelse skal du flytte skydeknappen til Fra.

4. Klik på Anvend, og derefter på Luk.

Fortsæt til trin 2, hvis problemet ikke er løst.

TRIN 2

Opdater virusdefinitionerne med Intelligent Updater

1. Gå til webstedet med filoverførsler til Intelligent Updater.

2. Du skal kende navnet og versionen på dit Norton-program og hvilken version af Windows, du har, for at kunne vælge det rigtige definitionssæt.

3. Download det definitionssæt, der passer til din version af Windows og af Norton-programmet.

Norton-programversion

Windows 32-bit

Windows 64-bit

22.7 og nyere

f.eks. 20160718-008-core3sdsv5i32.exe

f.eks. 20160718-008- core3sdsv5i64.exe

22.6 og ældre

f.eks. 20160718-008- v5i32.exe

f.eks. 20160718- 008- v5i64.exe

4. Gem filen på skrivebordet i Windows.

5. På skrivebordet i skal du dobbeltklikke på den fil, du har hentet.

6. Klik på Ja i vinduet Symantec Intelligent Updater for at gå videre.

7. Når Intelligent Updater er færdig med at opdatere definitionerne, skal du klikke på Ok.

Hvis problemet ikke er løst, skal du gå til trin 3.

TRIN 3

Afinstaller sikkerhedsprogrammer, der ikke er fra Symantec

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

appwiz.cpl

3. På listen over installerede programmer skal du vælge det sikkerhedsprogram, der ikke er fra Symantec, og derefter klikke på Afinstaller eller Fjern.

4. Følg anvisningerne på skærmen.

5. Når afinstallationen er færdig, skal du genstarte computeren.

Hvis fejlmeddelelsen stadig vises, når LiveUpdate køres, skal du vente i 24 timer, før LiveUpdate køres igen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v57189309_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 19/07/2016