Fejl: (8920,208) "Norton LiveUpdate kunne ikke installere en opdatering" vises, når jeg kører LiveUpdate

Du kan kontrollere, om det problem, du oplever, er relateret til et kendt systemproblem eller en kendt systemafbrydelse ved at gå ind på siden Status på Norton-tjenester.

Denne fejl kan opstå på grund af sporadiske problemer med forbindelsen. For at løse problemet skal du genstarte din computer og derefter køre LiveUpdate igen. Hvis problemet fortsætter, skal du vente 24 timer og så køre LiveUpdate igen.

TRIN 1

Genstart computeren

1. Afslut alle programmer.

2. Genstart computeren.

TRIN 2

Kør LiveUpdate

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Sikkerhed i hovedvinduet og derefter på LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er færdig, skal du klikke på OK.

4. Kør LiveUpdate, indtil du ser meddelelsen: "Norton-programmet har de seneste opdateringer."

5. Luk alle programmer, og genstart computeren.

Hvis problemet fortsætter, skal du læse Jeg kan ikke oprette forbindelse til internettet efter installation af Norton-programmet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v57189259_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 05/10/2016