Har du glemt din adgangskode?

Hvis du ikke kan huske adgangskoden til din Norton-konto, kan du hente den i vinduet Glemt adgangskode. I feltet Mailadresse vises den mailadresse, som du bruger, når du logger på Norton-kontoen. Du kan redigere den mailadresse, der vises i feltet Mailadresse, og klikke på Fortsæt. Når du klikker på Fortsæt, sender Symantec anvisningerne til gendannelse af adgangskoden til den mailadresse, som du bruger til din Norton-konto.

Om Norton-kontoen

Oprettelse af en Norton-konto

Sådan får du adgang til din Norton-konto

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v56479386_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android
Sidst ændret: 09/12/2014