Konfiguration af signaturindstillinger

Beskyttelse mod sårbarheder bruger en hyppigt opdateret liste over signaturer til at registrere kendte angreb. Du kan få vist en liste over signaturer på listen Signaturer.

Du kan modtage advarsler, når der registreres et forsøg på adgang, der svarer til en signatur, vha. indstillingen Aktiveret og indstillingen Giv besked ved siden af en signatur på listen Signaturer. Alle signaturer er som standard aktiveret og indstillet til at give besked.

Du må ikke deaktivere signaturer på listen Signaturer. Hvis du deaktiverer en signatur, kan funktionen Beskyttelse mod sårbarheder ikke beskytte dig mod den trussel, der er tilknyttet signaturen.

Du kan også aktivere Giv mig besked, når Beskyttelse mod sårbarheder automatisk blokerer et angreb for at modtage en advarsel, når Beskyttelse mod sårbarheder blokerer et angreb.

Konfiguration af signaturindstillingerne

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Firewall i ruden i venstre side.

3. Klik på indstillingsikonet i rækken Beskyttelse mod sårbarheder.

4. I vinduet Beskyttelse mod sårbarheder skal du vælge fanen Signaturer.

5. Gå til listen Signaturer, og aktivér eller deaktiver de ønskede indstillinger for en signatur.

6. Klik på Udført.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v56206152_nis_mac_sos_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 02/09/2016