Administration af undtagne IP-adresser

Du kan bruge indstillingen Undtagne adresser på fanen Automatisk blokering i vinduet Beskyttelse mod sårbarheder til at oprette undtagelser for IP-adresser, som du har tillid til. Norton-programmet tillader forbindelser fra en undtaget adresse og inkluderer ikke adressen på listen Adressen blokeres i øjeblikket af Automatisk blokering.

Du kan bruge dialogboksen Undtagede IP-adresser til at tilføje de IP-adresser, som du har tillid til.

Du kan vælge mellem:

Alle computere på mit aktuelle netværk

Gør det muligt at tillade forbindelser til eller fra alle de computere, der har oprettet forbindelse til det netværk, som din Mac har oprettet forbindelse til.

En enkelt computer

Gør det muligt at tillade forbindelser til eller fra en angivet computers IP-adresse.

Alle IP-adresser, der begynder med

Gør det muligt at tillade forbindelser til eller fra computere, hvis IP-adresser begynder med en angivet IP-adresse.

Alle IP-adresser på et netværk

Gør det muligt at tillade forbindelser til eller fra computere på et lokalt netværk, der deler en angivet basisadresse og maskeadresse.

Vinduet Undtag IP-adresser kan bruges som følger:

• Tilføj de IP-adresser, som du har tillid til.

• Rediger IP-adresserne på listen over undtagede IP-adresser.

• Fjern IP-adresser fra listen over undtagede IP-adresser.

Tilføjelse af en undtaget IP-adresse

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Firewall i ruden i venstre side.

3. Klik på indstillingsikonet i rækken Beskyttelse mod sårbarheder.

4. I vinduet Beskyttelse mod sårbarheder skal du vælge fanen Automatisk blokering.

5. Klik på indstillingen Til for at aktivere Automatisk blokering.

6. Klik på indstillingen Undtagede adresser.

7. Gå til dialogboksen Undtagede IP-adresser, og klik på Tilføj.

8. Gå til dialogboksen Ny undtaget adresse i Automatisk blokering, og vælg den ønskede indstilling i menuen for at tilføje en undtaget IP-adresse.

9. Indtast basisadressen, og klik på Arkivér.

Sådan redigeres en undtaget IP-adresse

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Firewall i ruden i venstre side.

3. Klik på indstillingsikonet i rækken Beskyttelse mod sårbarheder.

4. I vinduet Beskyttelse mod sårbarheder skal du vælge fanen Automatisk blokering.

5. Klik på indstillingen Undtagede adresser.

6. Vælg IP-adressen, der skal undtages, i dialogboksen IP-adresser, der skal undtages, og klik på Rediger.

7. Foretag de ønskede ændringer i dialogboksen Rediger undtagede adresser i Automatisk blokering.

8. Klik på Arkivér.

Sådan fjernes en undtaget IP-adresse

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Firewall i ruden i venstre side.

3. Klik på indstillingsikonet i rækken Beskyttelse mod sårbarheder.

4. I vinduet Beskyttelse mod sårbarheder skal du vælge fanen Automatisk blokering.

5. Klik på indstillingen Til for at aktivere Automatisk blokering.

6. Klik på indstillingen Undtagede adresser.

7. Gå til dialogboksen Undtagede IP-adresser, og vælg den IP-adresse, der skal fjernes.

8. Klik på Fjern.

9. Klik på Arkivér.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v56206147_nis_mac_sos_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 02/09/2016