Konfiguration af indstillinger for Automatisk blokering

Du kan bruge fanen Automatisk blokering i vinduet Beskyttelse mod sårbarheder til automatisk at blokere IP-adresser for computere, som Symantec har registreret som angribere. Når du aktiverer indstillingen Automatisk blokering, føjer Norton-programmet angribernes IP-adresse til listen Adressen blokeres i øjeblikket af Automatisk blokering. Du kan bruge menuen Adressen skal blive på listen i til at angive, hvor længe Norton-programmet skal blokere forbindelser fra angriberens IP-adresse.

Du kan fjerne en IP-adresse fra listen Adressen blokeres i øjeblikket af Automatisk blokering vha. indstillingen Fjern.

Du kan også bruge indstillingen Undtagede adresser til at oprette undtagelser for IP-adresser, som du har tillid til. Norton-programmet tillader forbindelser fra en undtaget adresse og inkluderer ikke adressen på listen Adressen blokeres i øjeblikket af Automatisk blokering.

Konfiguration af indstillinger for Automatisk blokering

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Firewall i ruden i venstre side.

3. Klik på indstillingsikonet i rækken Beskyttelse mod sårbarheder.

4. I vinduet Beskyttelse mod sårbarheder skal du vælge fanen Automatisk blokering.

5. Klik på indstillingen Til for at aktivere Automatisk blokering.

6. Gennemse listen over IP-adresser, der blokeres af funktionen Beskyttelse mod sårbarheder, på listen Adressen blokeres i øjeblikket af Automatisk blokering.

7. Angiv, hvor længe Norton-programmet skal blokere forbindelser, under Adresser skal blive på listen i.

Standardværdien er 30 minutter.

8. Klik på Udført.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v56206093_nsmac_retail_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 05/06/2018